Martina Jozinović i Milan Bukilić – (12. 05.)

i – (12. 05.)

Kako su oboje dobili šest glasova, usledilo je preglasavanje. Martina je odnela pobedu u ovom duleu sa četiri glasa nakon preglasavanja, dok je Milan dobio dva glasa i on će ponovo nastupiti u baražu.

Usledili su i komentari žirija, a posebne simpatije večeras je odnela Martina za koju je čuvena osmorka imala samo reči hvale.

-Martina, ti si uvek fenomenalna i večeras izgledaš prelepo, meni je drago koliko se trudiš. Od samog starta ti odskačeš od ostalih kandidata i ja volim to da vidim bez obzira da li je taj kandidat u mom timu ili u nekom drugom timu. Iz kruga u krug si kao zvezda Granda sve bolja i bolja. Kod mene je presudilo to što je Milan ranije imao dosta oprečnih komentara, malo sam pogledala to i mislim da sam u pravu. Večeras je Milan imao lepu emociju, kod tebe Martina u drugoj pesmi te nisam razumela – rekla je Viki.

Mili je u svom komentrau otkrio da je Martina baš takava pevačica koju ovo takmičenje traži i dodao da je ona nova zvezda Granda u svakom smislu te reči.

-Martina, kod tebe se sve čuje i sve se vidi, tu priči nema više mesta. Ti si rođena da budeš zvezda, način na koji izvodiš pesme, od prvog dana do sada, tvoj pogled koji je siguran kao da si pevala na trideset stadiona do sada.

– Želim i da se obratim gledaocima, sve devojke koje su do sada videle Martinu, ako osećaju da mogu da dođu do te slobodne makar 20 odsto, neka se prijave na audiciju. Ovo je ono što mi tražimo, ovo je „Zvezda Granda“. Što se Milana tiče, tvoju energiju obožavam i nastaviću da te podržavam. Prva pesma nije za šouu, ali si je ti izveo kao da jeste. Duga pesma nije za tebe, slušao sam te, bio sam na tvom nastupu, zaboravio sam da je bio ovde, ono što ste vi prikazali to je odlično – kazao je Mili.

Ceca i Snežana bile su saglasne da su oba kandidata bila dobra, i obe su pohvalile trud, rad i napredak mladih pevača.

Bosanac je posebno izneo pohvale na Martinin račun i otkrio je da ga je oduševila svojin nastupom večeras.

-Koleginice bravo, svi elementi koje ja cenim su na jako visokom nivou. Pre svega od lepote, stajliga, pevanja. U prvoj pesmi i tvoj mentor bi mogao čiti kako treba izvesti tu pesmu, a da nisi njena kopija. Marija, bilo je elemenata da ti nešto uzmeš od toga. Druga pesma, ja ovu gupu ne volim da slušam i pokušavao sam, ali nisam oduševljen bio, od maženja i cupkanja, a ne izlazi glas od njih. Ti si ovo izvela da da mi se ova pema čak i dopada, bravo. Ti iz kruga u krug držiš nivo pevanja, bravo. Kolega dragi, i tebi moram reći bravo, bravo, bravo. Prva pesma je bila predivna, naručito strofa gde si mi ličio na Masima Savića. Druga pesma prerfektna, falilo ti je samo da si skinuo mikrofon i da si malo prošetao kao Cukić – dodao je Bosanac.

Ana Bekuta je pored pevanja, pohvalila Martinin izgled i prirodnost koju neguje od prvoj pojavljivanja. Savetovala je mladu pevačicu da ostane takva i u narednim krugovima takmičenja, ali i u nastavku karijere koja je pred njom.

-Pored pevanja, sve sam saglasna. Ti si jedan orginal, nemaš umetke u kosi, nemaš nadogradnje, molim te ostani takva. Sjajna si i izuzetno lepo pevaš. Što se tiče Bukića, bio si odličan, nadvadao je samo višak zvezdane prašine koji Martina ima.

Na kraju su mentori dali svoje završne reči, Marija i Đorđe su bili zadovoljni kako su se njihovi takmičari pokazali večeras.

-Žiri sve ste lepo rekli, bravo čestitke. Nije bilo tako teško, ne to što je Martina moj kandidat. Imali smo priliku da uživamo u nečijem daru, lepoti, znanju, poslušnosti. Martina, idemo jako, najjače, znaš gde – rekla je Marija.

-U petom krugu imamo decu koja ozbiljno rade i ozbiljno napreduju, to me raduje. Mislim da je ovo što su prva četiri kanidata pokazala primer kako da se peva. Milane, bio si odličam, zadovoljan sam, imaš odličnu pesmu za – zaključio je Đorđe.

You might also like