Robert Kamberović i Almir Delić – (14. 10.)

i – (14. 10.)

Roberta su iz bekstejdža bodrili drugari koji su nakon nastupa otkrili kako je matrica kriva što nije dobio više glasova, nakon čega je Popović otkrio šta se zaista desilo.

– Kamberović nije bio na generalnoj probi i ja čujem on neće da dođe, a meni je bio najsimpatičniji na audiciji u Beogradu. Kada sam pitao zašto ne dolazi rekli su mi kako je rekao da nije bio obavešten i da nije dobio matrice Ja pitam sekretaricu, ona potvrdi da je obavešten, zovem ga pitam jel dobio matrice prizna da jeste– počeo je priču kako je Popović naterao takmičara da se pojavi u emisiji.

– On je došao ovde pre pola sata, ja kažem da ga zovu i kažu: “ Doći će baba ga kupa“ i posle čujem zašto nije hteo da dođe. Nisu ni matrice, ni baba nego nije ga frizer lepo ošišao i zato nije hteo– izazvao je Popović lavinu smeha u studiju, a Robert je rekao kako je pristao zato što mu je Saša zapretio da sledeće godine neće dobiti priliku da se takmiči ako se ne pojavi jer nije odustao na vreme.

Iako je odmah stekao simpatije od starne žirija, svi su se složili da mora da poradi na pevanju.

– Ti moraš da se sabereš, stabilizuješ, da kreneš da se upoznaješ sa ovim poslom, terenom , cirkusom, ovo je jedan haos od posla. Jer ako tako budeš regovao sa takvom tremom onda ovo nije posao za tebe, ali imaš potencijal– rekla mu je Marija, što je podržala i Ceca.

– On je toliko sladak i zanimljiv i stvarno si potencijal samo moraš sa nekim da radiš da te usmeri i ukroti gde treba, samo ti treba rad. Drugi kandidat profesionalno, iskusno– dodala je Ceca.

Na kraju, Popović se našalio kako Almir ukoliko ne dođe do finala ove godine, sledeće sezone ćemo ga gledati kod Žike u „Nikad nije kasno“.

You might also like