Elsan Pilica i Miki Sekulovski – (06. 04.)

i – (06. 04.)

Usledilo je akapela pevanje u kome je talentovani Makedonac Miki odneo ubedljivu pobedu.

Đorđe David pohvalio je Mikija posebno za drugu pesmu u kojoj je improvizovao i dao svoj pečat , dok mu je u prvoj numeri zamerio akcentovanje pojedinih reči, dok je Keba smatrao da je Elsanu falilo dinamike, a da je Sekulovski bio na visini zadataka.

Iako je prvi put u ulozi žirija u „Zvezdama Granda“, Sanja Vučić nije štedela reči za kandidate.

– Elsane, tvoj vokal „a“ je kompresovan i to ne izlazi iz tebe. Neki tehnički problem postoji. Pevanje je fenatastično, ali na tome poradi. Miki, ja sam bila potpuno obuzeta tvojom energijom, ti si rođen ovim da se baviš ti si jedna zvezdetina– poručila je Sanja, sa kojom se složila Snežana koja je dodala da je Makedonac bio nadmoćniji u sve tri pesme.

Milija je Miki posebno oduševio u akapeli i posavetovao ga da nastavi da se razvija i u tom pravcu jer je pokazao da podjednako dobro peva i druge žanrove. Ni Bosanac nije krio da ga je Miki zadivio.

Na kraju, Viki je rekla kako nije zadovoljna glasanjem.

– Nisam u potpunosti zadovoljna, oba kandidata su bila fantastična Miki je vanserijski, ali i mi konja za trku imamo– izjavila je Miljkovićeva, kada je Snežana upitala da li bi tako rezmišljala da nije njen kandidat na šta je odgovorila da bi jer joj je njegov pravac bliži.

Na kraju, Cece je ponosno čestitala svom kandidatu ali i Pilici.

You might also like