Nevena Marković – Ničija i Polje jagoda – (17. 12.)

– Ničija i Polje jagoda – (17. 12.)

-Meni stvarno ništa nije jasno šta je sa njima danas! Niko ne glasa. Moju pesmu je otpevala jako lepo i refren Darine pesme je bio potpuno okej. Meni je baš žao- poručila je Bekuta, dok je njenu stranu držao Đole tvrdeći da devojka ima potencijala.

-Pa kako ćemo sad? Je l' postoji mogućnost za vraćanje?- pitala je tiho Sanja Kužet, dok je i Popović tvrdio da je mlada Nevena bila odlična.

-Pa ljudi u prvoj pesmi se čuje da ova devojka stvarno lepo peva! Ja ne razumem- iznerviran je bio Sale koji je želeo da čuje Violetino mišljenje.

-Problem je njeno iskvareno pevanje- tvrdila je Violeta što je kod pojedinih članova žirija izazvalo smeh, a kod nekih i revolt.

-Kakvo iskvareno pevanje? Pa ona ništa nije ni slušala šta je ova devojka pevala! Čuj iskvareno pevanje, pa ovo je sve samo ne iskvareno, već školski– branila je Ana, dok je Viki tvrdila da postoji ružnjikavi vibrato.

-Ti si sa tim vibratom napravila karijeru, aman Violeta- bunila se Bekuta, dok se Viki sve vreme branila i skretala pažnju da i u Aninom pevanju postoje mnoge loše stvari, što je posebno šokiralo Milija.

Saša je sve vreme pokušavao da smiri situaciju i da objasni Violeti da nije u pravu, međutim nije mu polazilo za rukom, a sa njegovim mišljenjem bio je saglasan Đorđe David.

Ipak, takmičarka je otkrila da je završila srednju muzičku školu, što je roker pohvalio i rekao da bi je rado prihvatio kao člana svog tima.

-Ajde ovi koji su dali panik neka kažu šta misle, mada Bosanac će da je opljuje!- dobacio je Popović.

-Neću, ja ću opljuvati tebe! Šta je sa tobom, Bekutom i sa Đoletom??- odgovorio je Boske i doveo sve do suza, dok je Sale konstatovao sa će mu sada smetati i čuvena baba Novka iz publike.

-Baš naprotiv, baba Novka mi uopšte ne smeta! A tvoje pevanje je neubedljivo i na kraju biću malo grub jer me Popović provocira, tvoje pevanje je netalentovano. Popoviću uvalio si devojku u blato, a posle završene srednje muzičke škole imati ovakvu interpretaciju…. Ništa od toga što se uči u školi nisi pokazala- surov je bio Stojković po mišljenju Saše.

Bekuta i Saša i dalje nisu bili zadovoljni komentarima trudeći se da svim silama odbrane devojku. U ovom slučaju izgleda da se svako sa svakim posvađao, a čini se da je jedino Ceca do samog kraja ostala bez komentara.

Ono što je na samom kraju izazvalo osmeh na takmičarkinom licu je obećanje Saše Popovića da ako bude postojala mogućnost da će je vrlo rado vratiti u takmičenje.

–Moramo da imamo određen broj kandidata za , a ako ne budemo imali dovoljno Nevena će biti prva na spisku!

Ipak, Boske nije odustajao te je nakon Marinog komentara da ovoga puta Nevenino pevanje nije bilo atraktivno dodao -Boja glasa joj je siva kao ovaj novi Sašin mercedes!

You might also like