Nedim Bećirović i Eldin Barčić – (18. 03.)

i – (18. 03.)

Nijedan nije oduševio žiri, a krajni rezultat ovofg duela bio je 4:3 u korist drugog takmičara.

-Meni nije to bilo dobro, nekako je bilo bezvoljno. Prvi kandidat je menjao melodiju u drugoj pesmi, nekako je bilo mlako za ovaj krug. Možda se on trudio, ali ako tako peva onda mu je raspon jako mali – konstatovao je Dragan Stojković Bosanac nakon nastupa, a ni drugog kandidata nije štedeo.

Ana Bekuta je delila Bosančevo mišljenje.

-Nedovoljno rada, mislim da je to falilo – rekla je ona, dok je Marija Šerifović prednost dala Eldinu čiji joj se glas više dopao, ali mu je uputila zamerku.

-Ne znaš da se ponašaš na sceni, moraš da naučiš. Ne znaš gde bi gledao, gde bi se kretao… Mora to da se zida – konstatovala je Marija.

Ceca Ražnatović rekla je da je Nedim potencijal, ali je tokom svog izlaganja Saša Popović prekinuo, te je isterao iz takta.

Ipak, ne koliko je Đorđe David iznervirao Popovića.

-Pakao je u studiju toliki da predlažem svi kandidatima koji nose sakoe da ih skinu jer gubite energiju. Čvarite se, ne možete da udahnete– posavetovao je roker kandidate, ali je to iznerviralo kreativnog direktora „Granda“.

-Ma, daj Đole, za tri minuta što treba da peva… Ma, daj molim te – odbrusio mu je Popović, ali se roker držao svog mišljenja.

-Ma, oni se ovde bore za ozbiljnu priču u svom životu, prave sebi faul – odgovorio je Đorđe, dok je Aleksandar Milić Mili dobacio da je ovaj duel bio poprilično dosadan.

Mentorka Viki Miljković je istakla da nema više snage da se bori i da zbog glasanja pada u nesvest i otkrila da Nedimom nije puno radila.

–On ima puno posla, gradi kućice i eto nismo imali vremena da nešto uradimo –rekla je ona i dodala da će ga bodriti u baražu.

You might also like