Nataša Vukajlović i Teodora Mijušković – (16. 12.)

i – (16. 12.)

Žiri je sve vreme đuskao, a Mariju Šerifović posebno je razigrala pesma Ane Nikolić uz koju je priredila pravi šou.

-Bilo je ovde i igranja, malo ste se i umorile- konstatovala je Sanja Kužet nakon duela, a potom je Saša Popović objasnio pravila prve baražne emisije.

-Još jednom ponavljamo da večeras imamo dvanaest devojaka i isto toliko muškaraca i od njih osmoro prolazi dalje. I kada su devojke i kada su momci u pitanju. Žiri glasa isključivo za jednog kandidata- istakao je direktor, nakon čega je usledila odluka stručnog žirija.

Nataša je osvojila pet glasova, dok su Teodoru podržali Marija, Mili i Sneža što znači da devojka iz Gradiške odlazi u naredni krug.

-Nataša će dobiti mentora, a Teodora svoju borbu nastavlja u baražu- konstatovala je voditeljka nakon čega je usledio komentar Đorđa Davida.

-Da sam mogao ne bih dao glas ni jednoj ni drugoj- surov je bio roker, što je zbunilo Sašu Popovića.

-Pa što onda nisi dao glas Teodori pa da se obe bore u baražu?- zanimalo je Sašu Popovića, dok je roker tvrdio da je napravio grešku u koracima.

-Obe ste bile vrlo pakao, za moj ukus, a što se tiče Nataše manji pakao je bila prva pesma. Što se druge kandidatkinje tiče Mara i ja smo zaključili da oboje igramo bolje nego ti na stejdžu. Jednostavno, nije valjalo- zaključio je Đole.

Ipak, Bosanac je uspeo da unese dozu šale u svom stilu te na zahtev Saše Popovića da prokomentariše takmičarke otkrio gde peva za Novu godinu, što je sve nasmejalo.

-To Boske, Novu godinu u Montrealu u Kanadi, pa svaka čast. Što ne povedeš gospođa Novku sa sobom?- našalio se Sale, a Boske je istakao da kod kuće ima „svoju Novku“.

-Bravo Boske, ima da lete dolari na sve strane- dobacila je Mara.

You might also like