Abida Milkunić i Ana Nenadović – (23. 09.)

i – (23. 09.)

Prva je svoj komentar iznela Snežana Đurišić, koja je rekal da nije zadovoljna nastupima kandidata.

-Dala sam prednost kandidatkinji borj dva kao nečemu što je manje zlo. Kandidatkinja broj jedan je mnogo falširala i bila neubedljiva, kao da se uplašila do te mere da nije mogla ni da govori. Daleko je ovo od onoga što se zove dobro pevanje – rekla je Snežana.

Dragan Stojković Bosanac je jedini dao glas prvoj kandidatkinji, a na Popovićevo insistiranje da obrazloži svoj stav rekao je:

-Ma šta sam dao, ne znam ni šta glasam. Baš me briga za tih tvojih 25 miliona, evo ti pa sam ih troši – rekao je Boske i ustao.

-Ja kad odem na more sa mojih 100.000 dinara pocrnim ko čovek, a ti celo leto brojiš pare i vidiš kako si beo ko sladoled – objasnio je Boske svoj postupak i potom obrazložio svoj glas:

-Curi sam dao glas samo zato što je prešla ovoliki put, nije to ničemu, a i ti Abida bolje burek da praviš, tako pevaš. Ovo shvati kao pozitivnu kritiku, tako je kod nas u Bosni, nema izokole – rekao je Bosanac, a Aleksandar Milić Mili je začuđeno upitao:

-A šta ti imaš protiv bureka?

Boske je uzvartio pitanjem Miliju sa čime se burek pravi, a nakon što mu je producent odgovorio da se to radi sa sirom harmonikaš je uzvartio:

-Ne znaš ti ništa, tako i praviš pesme kao što ne znaš ništa o bureku.

Započela je debata o bureku. Mili je objašnjavao da može da se napravi i sa mesom i sa sirom, kao i da se drugačije naziva u Srbiji, Bosni, i Hrvatskoj, a Bosanac je presekao.

-Burek je burek. Sa mesom i nema tu drugih verzija. Još ako je sa seckanim mesom i ako se stavi pod sač onda je prva liga. I drugo, može biti pravljen ukrug, a može i u potkovicu. A može biti i tepsijaš, da se kore slože i da se iseče na kraju – rekao je Boske.

Mili se bunio kod Saše Popovića o pravilima.

-Gde je sad onih 30 sekundi kad on lupeta ovako? – pitao je Mili, na šta je Sale odgovorio:

-Sada sam vas pustio, zato što je ovo jako dobra tema a i nije loše da te Bosanac edukuje. A ti Bosanac za onih 25 miliona što me prozivaš, stoko jedna, bitango jedna, matora jedna drtino, kako te nije sramota da izmišljaš stvari ovde.

Bosanac se odmah pobunio zbog ovoga što mu je rekao Popović, ali je ovaj odmah povukao reč.

-Povukao sam reč. Šta ćeš sad? – pitao je Popović Bosketa.

Bosanac nije ostao dužan:

-Baš me zabole za tvojih 100.000 kad ja imam mojih 10.000 penzionerskih.

Popovića je zanimalo i gde je Boske proveo odmor ovoga leta.

-Bio sam u mom Konjicu, u mom Bihaću na Uni, u mom Kotoru u Crnoj Gori… i bio sam u mojoj Šapaniji, čisto da dam svemu na nivou i da Evropu privučem na ove prostore. Mada me je Ceca zvala celo leto da idemo zajedno na Kipar ali ja nisam mogao i ona nije otišla zbog mene – otkrio je Boske.

Sašu je zanimalo i kako je izgeldao cecin nastup kada je nedavnio pevala košarkaškim vicešampionima sveta i Novaku Đokoviću.

-Bilo je fantastično i veselo. Imaju bogat repertoar želja i sa zadovoljstvom sam pevala, puno mi je bilo srce. To je ogromna čast. Svi su bili izuzetno veseli, niko nije sedeo. Najbitnije je to da su se svi veselili, a pošto je Nikola Jokić već znao moj repertoar jer je bio na koncertu u Somboru, njemu je bilo lako. Ali bez šale, to je bilo prelepo. Igraju fenomenalno, tako se i vesele – ispričala je Ceca.

Svi su aplauzom još jednom pozdravili i Novaka i naše košarkaše, a onda je Ceca iznela stručno mišljenje o nastupu kandidata:

-Devojka broj dva mi se jako sviđa kako peva. Mislim da si bila odlična i samo napred – poručila je Ceca.

Mili je konstatovao da je prva devojka imala lep ali nedovoljan pokušaj, pa se obratio drugoj kandidatkinji:

-Abida, meni je ovo bilo fantastično. I da ti dam jedan savet, nemoj da smršaš. Preslatka si takva kakva jesi i to izgleda super! – rekao je Mili.

Popović se uključio u komentar na račun takmičarkinog izgleda.

-Da li vi znate da je Abida kada je prvi put došla u „Zvezde Granda“ imala 29 kilograma – pitao je Popović, a Marija Šerifović je konstatovala da je druga kandidatkinja pevala bolje.

-Što se tiče kilograma ja zaista nemam sa tim problem. Moja preporuka tebi jeste da smo imali jednu Krstinju i da smo videli kako je taj put tekao. Ti svakako nisi kao ona. Tačno se sećam kako si izgledala, kako ti e vokal radio i koliko je sve to bilo prvenstveno za tebe lakše, a i za tvoj posao. Tako da ja ipak apelujem na to – rekla je Marija, a nastup prve takmičarke ocenila je neveštim.

Ana Bekuta istakla je kako prva takmičarka ima zanimljivu boju glasa, ali i naglasila da tu treba mnogo da se radi, dok je nastup druge kandidatkinje ocenila odličnim.

Snežana je ponovo dobila reč pa je savetovala drugu takmičarku da koriguje garderobu dok ne bide smršala, jer ovo nije baš najbolji izbor za scenu.

Ceca se nije složila sa tim mišljenjem:

-Da ti kažem, svaka roba ima svog potrošača i svog kupca. Ljudi ne vole mršavice, vole oble i jedre žene – rekla je Ceca.

Snežana se nije složila sa tim i reagovala je:

-Tačno je ali ona je devojka. Nije roba za prodaju – rekla je Snežana.

U sve se na kraju umešao Popović.

-Da vam kažem, ja više volim punije pevačice nego tanke, sem Cece. Ceco ti si tanka i tebe volim, moram da priznam – rekao je Saša.

Onda se on našalio i uporedio Snežana i Cecu, i pošto voli punije pevačice dao je prednost Ceci.

Đorđe David je bio mišljenja da je kandidatkinja promašila repertoar, ali i da je dobila fantastičnog mentora.

Završnu reč imala je Viki Miljković kao mentorka, koja nije želela da komentariše nastup izazivačice.

-Što se tiče druge kandidatkinje, ne slažem se ni sa Bosancem ni sa Snežanom da je pevala kao za burek. Ona je pevala jako lepo i da ne treba banalizovati stvari. Mislim da si od ženskih kandidata ti večeras najbolje pevala i voim da pohvalim ono što je dobro. Bila si super, a da smršaš moraš – zaključila je Viki raspravu žirija.

You might also like