Monika Stanišić i Josip Benšak – (25. 02.)

i – (25. 02.)

Monika je u ovom krugu takmičenja pevala pesmu Emine Jahović „Vuković“ i „Predaleko“ od Ivane Banfić, dok je Josip izabrao Samardžićevu pesmu „Grlica“ i „Dajte vina hoću lom“ od Harisa Džinovića, međutim skoro do samog kraja duela glasova nije bilo.

Ovog puta na opšet iznenađenje pvi je glasao Bosanac koji je oba kandidata častio glasom, a nakon njega glasala je Viki Miljković koja se odlučila da podrži Josipa.

Nakon što su otpevali pesme, svoj nastup završili su rezulatatom 4:4, a pevačke sposobnosti ovih takmičara prva je prokomentarisala Marija Šerifović.

-Kod kandidatkinje Monike Stanišić se oseća neiskustvo. Težak program i trema. U prvoj pesmi se čuo falš i tako si nastavila do kraja pesme. Bilo je i lepih trenutaka, ali ovo zaista nije bilo dobro. Dala sam vam glasove jer nisam želela da neko ode kući. Dala bih mikroprednost kandidatu broj dva zbog druge pesme – obajsnila je pevačica.

Nakon Šerifovićke, reč je dobila Snežana Đurišić.

–Dogovarali smo se da vam damo glasove da ne ispadnete. Bilo je prilično amaterski, prilično nespremno, baš onako kako je Marija rekla. Takođe, da treba kandidatu broj dva bih dala blagu prednost – složila je sa Marijom Đurišićka.

Dragan Stojković Bosanac izneo je svoje argumente zbog čega je glasao za ove kandidate.

-Kad ja glasam, Popović postane blažen od sreće. Loše računam, ja se ne dogovaram, pa velim daj da dam oba glasa i nek oni popunjavaju da Popović bude miran. Star je on čovek, treba ga čuvati jer će nam on još trebati, nama mlađima – našalio se Bosanac, a onda se Saša nadovezao:

-Pa kakve ja veze imam sa glasanjem?– pitao je Popović, a onda je Bosanac objasnio:

–Ti gledaš, streljaš. Ja sam glasao, pa nek drugi računaju i kalkulišu sa njim. On izludi. Mislim da je trebalo četiri. Pa to što on misli, opet stalno pričamo o tome. Režijo, nemojte mi gasiti ove tastere do kraja nikako. – zaključio je Bosanac.

Za kraj, svoju pulenku prokomentarisao je Đorđe David.

–Ova devojka je najveća enigma za mene u mom timu, to moram da priznam. Pre nekoliko dana desilo se nešto u njenoj glavi, a šta ja ne znam. Bilo je mnogo bolje na probi. U baražu oderi grlo, to nam je poslednja šansa – zaključio je roker.

Ceca je svom takmičaru dala savet zlata vredan.

–Što se tiče mog kandidata, desilo se ono što sam mu i govorila. Mora da mi da atak, atak na pesmu.To je ono što budi publiku i sve nas u studiju. Realno, ti si bio korektan, ali mi treba atak da sve eksplodira u pesmi. Uvek si fin, naljuti se malo. Srećno u baražu – rekla je pevačica Josipu.

You might also like