Anđela Tanasković i Aleksandra Ivanov – (11. 11.)

i – (11. 11.)

Prva je priliku da da svoj komentar dobila ceca:

– Anđela bila si energična i vesela, ima tu dosta grešaka i pokaži se bolje u baražu. Aleksandra je bila odlična, drago mi je što si kod Marije i mislim da si u pravim rukama, samo tako nastavi – iznela je Ceca, a sa njenim mišljenjem se složila i Viki.

Sledeći na redu bio je Mili koji je primetio potencijal kod kandidatkinje koja je završila u baražu.

–Ubedljiv rezultat za Aleksandru samo zbog tačnosti u pevanju, druga devojka je u nekim delovima druge pesme bila zaista sjajna i tu se pojavila ozbiljna boja u njenom glasu, ja ne bih zanemarivao to u baražu – oglasio se Mili.

Snežana, koja se složila sa Milijem i Cecom u potpunosti, iznenadila se što ju je Popović prozvao kao četvrtu, uz konstataciju kako je uvek uključi poslednju, a po završetku njenog izlaganja Saša niej ostao dužan.

– Inače, ja žiri prozivam po broju kilograma, od najmanjeg do najvišeg, tako da je to razlog – dobacio je direktor Đurišićevoj, pa prozvao Anu:

– Sve je već rečeno, devojke su bile dobre – kratko je iskazala Bekuta, a nakon toga je kod žirija nastala prava rasprava oko broja kilograma.

–Ceca stvarno ima najmanje kilograma – prokomentarisala je Viki, dok je Bosanac tvrdio da je sa Snežaninih usana pročitao nešto i ne tako lepo na račun Ražnatovićeve.

Htela je Svetlana da umeša, međutim nije se lepo čula usled skidanja bubice, što je Popovića dodatno iznerviralo.

– Zašto bubicu ne stavi kao i svi ostali – ljutito ju je upitao Saša, a Ceca mu je odgovorila kako ju je privremeno skinula jer je žulja.

Sve ovo nije promaklo Snežani koja nije mogla da sve ovo ne uklopi u malopre pomenutu priču:

– Pa da se malo ugojiš ne bi te žuljalo. Vežbaš da uđeš u flašu – uz smeh je dobacila Sneža, a Ceca joj je odgovorila kako je važno da nju ne žulja.

U svom stilu dobacila je i Marija:

– Šta pričaju gospođe u godinama, ovo je strašno – dobacila je Mara, a potom odgovorom na pitanje u koju kategoriju ona spada sve bacila u smeh.

–Ja žuljam, a volim kad ljulja. Nemoj više da pričamo gluposti ajmo da se vratimo na posao pa da idemo kući – rekla je Šerifovićeva.

Bosanac je sledeći dao svoj sud o takmičarkama koji je nahvalio Aleksandru, a Đorđe je rekao kako mu je sad žao što nije dao glas Anđeli jer je zaslužila barem jedan glas,a za Ivanovu je rekao kako mnogo kalkulisala u pevanju. Kako je Anđela pevala pogledajte ispod.

Na kraju je Marija Šerifović dobila reč:

–Aleksandra mi je bila odlična i drago mi je što nastavljamo da radimo,, a njenoj protivnici želim svu sreću u baražu – kratko se obratila Marija devojkama, čime je završila večerašnji posao žirija i prepustila kormilo Saši koji će u nastavku odlučiti ko ide dalje kroz .

You might also like