Miloš Bubanja – U tebe sam zaljubljen i Kafana je moja sudbina – (10. 12.)

– U tebe sam zaljubljen i Kafana je moja sudbina – (10. 12.)

Niko nije bilo jasno šta se dešava, jer je žiri bio odlučan da mu da panik, ali je u poslednjem trenutku takmičar završio nastup sa čak tri glasa.

–U jednom trenhutku je bilo 5 panik tastera, Ceca je povukla svoj glas – konstatovao je Saša Popović, na šta se Ceca Ražnatović pobunila.

-Ne,nisam uopšte dala panik – rekla je, a Viki Miljković dobacila da se samo igrala sa tasterom i da je žonglirala.

-Ceco, nismo mi kupili te sisice da se ti igraš, nego da stisneš ili ne stisneđ- odbrusio joj je Popović, a ni ona mu nije ostala dužna, te mu je poručila da poveća dioptriju.

Ceca je dodala da Miloš nije bio za panik, a Marija Šerifović objasnila je zbog čega je dala taster za ispadanje, a u poslednjem trenutku promenila odluku.

-Mene je ovaj dečko zabavio, igrala sam. Dala sam mu panik jer prvu pesmu nije otpevao kako treba, a drugo, kad dobije četiri panika,a niko od kolega neće da podrži, daj bre neka ide kući sa tri ozbiljna glasa – prokomentarisala je Marija.

-Vratićeš se kući sa tri ozbiljna glasa, a to što su te traumirali sa tri panika, nisi mogao ni da završiš pesmu -ironično je dobacila Ceca, a Dragan Stojković Bosanac pohvalio takmičara za borbu koju je vodio dok je pevao.

-Ovaj momak je za deset jer je izdržao panik tastere, dobio je glas za borbu koju je imao – rekao je Boske, a Ceca ironično dobacila:

-Jaoj, humani Bosanac, sva sam se naježila!

Boske je odgovorio da treba da bude srećan što je dobio tri glasa i da se njegov uspeh meri sa tim kao da je ušao u .

-Prazne priče, Miloše, prazne priče. Vežbaj i dođi sledeće godine – poručila je Ceca.

You might also like