Jovana Tomić i Nikolina Perković – (30. 12.)

i – (30. 12.)

Sanju Kužet odmah je zanimalo šta to nije valjalo pa su obe dobile po pet glasova, a prva je obrazložila Marija Šerifović.

-Jovana, mislim da se ti u ovim pesmama nisi snašla jer ne znam da li pevaš pop ili folk. Ovo je nešto ni tamo ni vamo i na kraju je ništa. Jedno veliko ništa, ali imaš lep volumen, dobru boju glasa i prodornost. Međutim u odabiru pesama nešto nije bilo ok – rekla je Marija i dodala da joj se kod druge kandidatkinje nije dopala prva pesma.

Ceca Ražnatović pohvalila je nastup obe kandidatkinje.

-Meni ste obe bile preslatke, vesele u skladu sa dočekom Nove godine. Sjajno izgledate, prelepe ste – rekla je Ceca, a Aleksandar Milić Mili imao je svoje neobično mišljenje.

-Meni su ovo i dva super kandidata, samo su nastupi bili užasni. Ali stvarno verujem u vas, i u jednu i u drugu. Nastupi su bili katastrofa ali sam vas podržao – naglasio je Mili.

Dragan Stojković Bosanac istakao je da žuri na svoj nastup i kratko prokomentarisao nastupe takmičarki.

-Prva kandidatkinja odlična Bijeljinka, ma no mere bit' bolja. Druga kandidatkinja, ma još bolja. Samo ti pevaj ‘vamo preko Drine pa ćeš se provesti k'o bos po trnju. Dobra si, ali jagnjetina stoji? – upitao je Boske Nikolinu koja ga je poljubila u prethodnoj emisiji, a sada je potvrdila da čeka harmonikaša na pečenju.

Ujednačeno su kandidatkinje zvučale Snežani Đurišić što govori i konačni rezultat glasanja, ali bi ipak ona dala prednost prvoj.

-Prva kandidatkinja se u njenim godinicama ozbiljno uhvatila u koštac sa dve ozbiljne pesme i prilično dobro ih iznela – objasnila je Sneža, a kako je izgledao Jovanin nastup pogledajte u videu ispod:

Umešao se Saša Popović i naglasio da je prva kandidatkinja otpevala drugu pesmu jako lepo, dok kod prve to nije bio slučaj.

-To je diskutabilno da li je ona baš klasičan narodnjak – rekao je Popović, a Sneža je objasnila da smatra kako takmičarka može da peva narodnu muziku dosta dobro.

Suprotno mišljenje od Milija imala je Viki Miljković, koja je izrazila svoje neslaganje sa stavovima producenta.

-Ne bih se složila sa tim kako si ti Mili rekao. Nije to uopšte bilo loše, meni ste čak bile jako simpatične, jako vesele i vedre. Meni se dopalo kako je kandidatkinja broj jedan pevala Ildu Šaulić, bilo mi je to jako lepo, govorim o svom ukusu. Druga tu i tamo – rekla je Viki, na št aje reagovao Popović.

-Ti trileri, sve je bilo šunjanje. Sto posto sam uveren da ste vi to čuli, ali nema veze – rekao je Saša.

Snežana je objasnila da je takmičarka imala svoje trilere, i da ne može da se složi sa Popovićevim mišljenjem.

O nastupu druge kandidatkinje koja je preskočila prvi stih u numeri koju u originalu izvodi Andreana Čekić oglasila se ponovo Ceca Ražnatović.

-Ona i treba da eksperimentiše, svi od nje očekujemo Rozgu i uopšte taj hrvatski program. Ona se zbunila u prvoj pesmi i tu se presekla. Zaborabvila na ono što treba da odradi. Devojka zna tu pesmu i može da peva taj program, potpisujem – objasnila je Ceca, sa čim se delimično složila i Viki.

-Ona može da peva taj program, ali je pesma bila nepoznata – dodala je Viki.

Povela se polemika ko zna ili ne zna Andreaninu numeru koju je druga kandidatkinja izvela, a Đorđe je rešio da sve razjasni.

-Ti si srećno zaljuibljena i zato znaš tu pesmu a Ceca i Ana pate u ljubavi i onda ne znaju – rekao je Đorđe.

Ana Bekuta istakla je da je zadovoljna nastupom takmičarke iz svog tima i obrazložila zbog čega.

-S obzirom na to da nisam imala ni trenutak slobodnog vremena da ovo dete spremim, ja sam prezadovoljna – rekla je Bekuta, a Đole je ohrabrio svoju kandidatkinju.

-Kad ti se desi taj peh, moraš odmah da se vratiš. Daj sve od sebe – dodao je Đorđe.

You might also like