Antonio Ramčevski i Samed Dželo – (30. 12.)

i – (30. 12.)

Nakon njihovih nastupa rezultat je bio 5 prema 4 u korist drugog kandidata zbog čega su obojica završili u baražu, a Snežana Đurišić je prva obrazložila kako je glasala.

-Nisam dala glas prvom kandidatu jer nisi dobro pevao te pesme. S druge strane, vrlo je jasno da je dečko koji ima i glas i triler, i ukras. Sve ono, ali savršeno. Nisi za ispadanje, ali moraš sa Anom mnogo da radiš i sigurna sam da će ubuduće to biti mnogo dobro – rekla je Snežana i dodala da je drugi kandidat bio dobar.

Đorđe David uputio je molbu kandidatima.

-Kada vam se ne da glas, molim vas da svi shvatite da je to samo opomena za nešto gde niste bili kako treba. Tu nema nikakve zle namere niti bilo kakvog animoziteta od bilo kog člana žirija. Prva pesma mi se uopšte nije dopala kod prvog kandidata, kod drugog kandidata je bila dobra boja, posle se prvi pokupio, drugi je imao delove koji nisu bili kako treba. Suma sumarum, dao sam i jednom i drugom glas – rekao je Đorđe.

Saša Popović naglasio je da je to možda bilo i najbolje objašnjenje i dao reč Viki Miljković.

-Nisam mogla da ne dam Antoniu glas. Veliki je talenat i ima dobar glas, samo što ima svega i treba vremena da radiš sa mentorom da bi mogla Ana da to kod tebe uobliči – rekla je Viki i poručila takmičaru da nikako ne bira pesme sa velikim rasponom glasa, a Saša Popović objasnio je da je između snimanja proteklo svega nekoliko dana.

-Bilo je malo vremena i ne znam ni da li ste mogli da se vidite sa kandidatima. Ali takav je sistem snimanja, žao nam je – istakao je Popović.

Aleksandar Milić Mili imao je kritički stav koji je obrazložio.

-Sigurno mi je da ni jedan nije bio za šest, ali moram da kažem da je Antonio sa ovim što je sada pokazao ušao na mapu kandidata koji imaju ozbiljan potencijal. Dopada mi se ta energija, snaga, kada je najteže bio si najtačniji, boja glasa ti je fantastična. Mislim da samo treba malo da se opustiš, da shvatiš da je ovo. Kandidat broj dva, u prvoj pesmi je bilo toliko promašenih tonova da sam jsdnostavno rekao da to nije za šest – ispričao je Mili što je iznenadilo Popovića, pa je dao glas Mariji Šerifović.

-Antonio, hitno moraš da počneš s mentorom da radiš inače će to biti jedan izgubljen slučaj. Samo sam u ovoj prvoj pesmi videla neku mrtvu ženu, neko treba da vadi iz reke, ništa ne razumem o čemu se ovde radi. Kandidat broj dva, meni se svidela tvoja prva pesma. ‘Ajmo bolan za Zenicu, pevam sutra, žurim… – rekla je Marija.

Ceci Ražnatović dopao se nastup oba kandidata.

-Smatram da ispred nas imamo dvojicu izuzetno kvalitetnih pevača. Antonio, ti si sjajan pevač. Imaš toliko malo godinica, a tako si stabilan i imaš zrelu boju glasa. Što reče Marija, možda su potpuno pogrešne pesme izabrane za tebe. Što se Sameda tiče, isto jedna dobra boja glasa, stabilna, lepo ti stoji. Srećno u baražu – poručila je Ceca kandidatima.

Kao i obično završnu reč imali su mentori, a prvi je dobio reč Dragan Stojković Bosanac.

-Ne znam gde Mili sad pobeže. Al nema ni veze, on uvek beži kad je najvažnije. Ali ne znam kako ti dozvoljavaš to, ti si krivac – obratio se Boske Popoviću:

-Pa mora da ode u toalet. Vidiš. Staviću mu kateter i gusku dole. Onda po njemu on ne treba ni da se takmiči. Ja ću glasato odsad po perspektivi pevačkoj. Glasaćemo po tome šta mi mislimo da će nekad negde biti. To je nedopustivo i gubi se draž takmičenja. Baš te briga. Ako imaš perspektivu ti ne moraš ni da pevaš, ja ću da glasam za tebe i gotovo. Prema tome, Popoviću neka ti je srećna Nova godina! Da si živ i zdrav i u zdravlju trošio te tol'ke pare.

-Koje pare, daj bre, ja kad bih imao para kao Ceca, ja bih bio, ja bih bio, znaš šta bih ja bio? – upitao je Popović, ali je Boske nastavio svoju priču.

I da Bog da kupio baterije za mikrofone. Srećna Nova godina, sad je prava! – čestitao je nakon izlaganja Boske i izljubio se sa Anom Bekutom.

Popović je uzvartio na čestitkama.

-Bosanac, i tebi srećna Nova godina i da te služi prostata – rekao je Sale, a Boske mu je odgovorio.

-Treba prostatu negovati. Popoviću, nije sve u čajevima – dodao je Boske.

Nastup njegovog kandidata Sameda Džela pogledajte u videu ispod:

Ana Bekuta na kraju se obratila svom kandidatu i poželela mu sreću u baražu.

-Antonio, s obzirom na toi da se sine moj lepi nismo videli, a i unuk možeš da mi budeš, daću sve od sebe da neki od narednih krugova briljiraš ako prođeš, ali moraš da slušaš. Mnogo si lepo pevao s obziromk da se nismo videli – poručila je Bekuta.

You might also like