Milica Trajkov i Jovana Veljković – (04. 03.)

i – (04. 03.)

Čim su stale na veliku Grandovu scenu svima je za oko zapao stajling koji je Milica odabrala za večeras. Kombinezon koji je pokazao sve njene atribute upotpunio je šeršir koji do sada nije viđen u ovom takmičenju.

Kako su pesme odmicale, tako su i pristizali glasovi žirija, pa se ovaj duel zavšio 5-4 u korist Milijeve takmičakre.

Kako Viki Miljković nije dala svoje glasove, Sašu je zanimalo zbog čega, pa je prva dobila reč. Dok je Ana odmah prkomentarisala da Violeta nije dala glas upravo da bi prva govorila.

-Vidi, podjednako su imale dobrih momenata i loših i smatram da nisu za šest glasova. Milice, predivno uzgledaš večeras i taj kostim je super, fenomenalno. Ova scena tako nešto zašlužuje i prvi deo kada si imala šeir i sada, ne znam šta je lepše. Šta mi se nije svidelo, pitala sam kolege na kom jeziku pevaš, nisam razumela makedonski. Bilo je nerazumljivo zaista, druga pesma je bila preagresivna, ja jesam fajter, ali ti si se zaista svađala i delovalo je kao da si ljuta. Što se tiče Jovane, prva pesma je bila dosadnjikava, drugu si krenula dobro, ali nisi lepo završila – kazala je Viki.

Kako je njen a kuma Ceca dala oba glas, odmah je posle Violete obrazložila svoju odluku.

-Meni je kod prve takmičarke presudio prerformans. ti si izašla na scenu, vidim da ti stalo da istaneš u ovom jatu i treba da se nagradi to, htela si da nas sve zadiviš. Što se Jovane tiče, ti zaista imap dobar glas, sada fal gore, dole nema veze, želim vam sreću -rekla je onda, a oda se nadovezao Đorđe:

-Ja mnogo volim Makedoniju, a ti nemaš veze ni sa prvom ni sa drugom pesmom, dao sam glas zbo truda. Prva pesma puna emocija, treba da bude blaga, a ne ovako. Druga pesma, velika je razlika između agresije i svađe. Ja sam mislio da si htela da nas šamaraš sve ovde. Broj dva, ja mislim da si mogla da dobiješ šest glasova.

Za njim je Marija iznela jasan stav, prvo je pohvalila Milicu i Jovanu, a odnda je iznela i neke kritike.

-Ja sam takmičarki broj jedan dala glas jer pred sobom vidim ekstremno ambicioznu devoju, na pevanjuu moraš puno da radiš pododta. Zvučiš negde kao da ti glas nije zreo još uvek, kao da treba da trčiš da sve to dođe na svoje. Broj dva, retko lepa, bistra zvonka boja glasa, lep glas baš.

Bosanac je naravno udario kontru pa se zapitao ko bi mogao da dobije glas, ako ne ovekve takmičarke. Na ovo se Mili odmah naodvezao i očitao lekciju žiriju.

-Ja ne mogu da shvatim da nisu obe dobile šest glasova. znam šta tražimo ovde, mi smo to dobili, a vi ste to puljunuli. Tražimo egergiju, nastup sve, a sve smo dobili večeras – rekao je Mili ljutito.

Zatim su Đorđe i Mili ušli u jedan veliki suko, a Marija ovo nije mogla više da sluša, pa je prišla Davidu i stavila mu ruku na usta kako bi na kraju ućutao.

Za sam kraj je Ana uzvratila Violeti, pa je priznala da je njena Jovana večeras oštećena.

You might also like