Milica Trajkov i Aleksa Šuković – (29. 04.)

i – (29. 04.)

Ipak ono što je obeležilo ovaj duel jeste Marija Šerifović koju su pogodile pesme, pa se popela na sto i đuskala, izazvavši pravu euforiju u velikom Grandovom studiju.

-Pogodila me pesma – priznala je Marija.

Inače, kandidatkinja iz Severne Makedonije izvela je „Suze za kraj“ od Danice Krstić i Karleušinu „Insomiju“, dok je Kragujevčanin pevao „Perje“ od Milana Stankovića i „Da mi je, al' nije“ od Darka Radovanovića.

-Kandidatkinja je apsolutno iznenađenje. Bilo je tu grešaka, ali koga briga – rekla je Marija oduševljena takmičarkinim nastupom i obratila se kandidatu:

-Ja na stolu, publika na nogama, ti i dalje nešto metiljavo. Kao da ti ide kroz krv kisela voda. NIsam mogla da verujem! Nisi se iz mesta pomerio! Vidi, naravili smo ti prrazan penal, prazan gol – rekla je Marija, a Saša Popović je dodao:

-Samo je trebalo da priđeš i da odeš i ti na sto.

Đorđe David je pohvalio takmičarkin nastup.

-Kandidat borj jedan, ti si ozbiljna hijena. Ona nije iznenađenje, ti si lavina večeras. Kapa dole. Kandidat broj dva, američki glumac, ja sam na tebe slab. Ti nama trebaš realno – rekao je Đorđe.

Ani Bekuti se nije dopalo pevanje drugog takmičara:

-Aleksa, zašto ta hladnokrvnost? – pitala je Bekuta takmičara, a njegova mentorka se uključila u odbranu:

-Pa jel' pevao ili je bio hladnokrvan? – pitala je Ceca, a Bekuta je objasnila.

-Niti si pevao, a bio si hladnokrvan – rekla je Ana, što je Ceca negirala.

-Da li si se uplašio nje? Meni je to tako izgledalo. Ja znam da će te Saša pustiti u baražu – dodala je Bekuta, na šta je reagovao Saša Popović:

-Čekaj malo, ovde su ozbiljni kandidati u baražu.

Ceca se umešala:

-Nije poenta u tome. Ni ova mala nije pevala tačno, ali je odigrala, pokazala. Dečko uopšte nije bio tako loš da bi ga zakinula za glas – rekla je Ceca.

Bekuta i Dragan Stojković Bosanac rekli su da Cecin kandidat nije bio za 6 glasova, a sa tim se složio i MIli, na šta je Ceca rekla:

-Ćuti ti, šta se ti petljaš? – obratila se Ceca svom kolegi mentoru.

-Zato što sam ja jedini realan. Ja kad kažem to je tako. Arhumentima kažem da je takmičar broj jedan bio bolji. Ne znam ko je mentor ali svaka mu čast – rekao je Mili i nasmejao se.

Popović je sproveo istragu da li je Cecin kandidat bio za 6 glasova. Bekuta, Bosanac bili su protiv, dok su ostali u žiriu smatrali da je trebalo i on da prođe direktno u sledeći krug takmičenja.

Snežana Đurišić je obrazložila svoje glasove.

-Jedina je razlika što je ona gorela, a on nije. A pevali su podjednako dobro i treba oboje da idu dalje – rekla je Snežana.

Popović se obratio Ceci:

-Tamo piše „Zvezde Granda“ a to je sublimacija svega: i pevanja i nastupa, i svega – počeo je Saša, a Ceca ga je prekinula:

-Pa svi su ovi prethodni visili sa plafona pa su dobili šetsice?! Ne izvodi molim te besne gliste – rekla je Ceca ljutito a Saša je odgovorio:

-Nemoj da vičeš na mene, ja odlučujem u baražu – rekao je Popović.

-Da li ti treba ovaj kanididat ili ne. Meni ni iz džepa ni u džep. Ti ćeš zarađivati na njemu, ne ja – nastavila je Ceca.

Popović je insistirao da se ovo razreši:

-Da razrešimo, ja neću zarađivati, firmu sam prodao. Tu sam samo da vodim – naglasio je Saša i dao reč kandidatu.

-S obzirom da imam 2 metra ni u jednom sledećem krugu sigurno neću skakati i igrati – rekao je Cecin kanidadat, a Popović ga je ispravio jer mu do 2 metra fali 2 do 3 cm visine.

-Ne traži niko to od tebe. Energičnije pevaj, bori se. Nema borbe kod tebe – rekla je Bekuta, a sti m se složio i Bosanac.

-Prva kandidatkinja bila je perfektna, visine ubijaju, nizine razumljivo. Stajling, svaka mu čast! Ma ti si makedonsko zmijče. Večeras si za mene bila daleko najbolja od svih – rekao je između ostalog Bosanac, i potom se obratio drugom kandidatu:

-Trebalo je možda da obučeš neko odelo. Vidi nje kako je došla ko lampa, a ti si kao držač za lampu. Drug, pevanje je i ubeđivanje očima. Dao sam ti glas čisto da žuč stane na mestu i da ne rade kamenčići – rekao je između ostalog Boske, a Cecaje i dalje negodovala.

-Povucite glasove jer niste korektni i niste fer – govorila je glasno Ceca.

Bekuta je uzela ponovo reč:

-Svetlana, ne ocenjujemo tebe žeo pobogu, nego tvog kandidata, šta ti je? Jel' si nenormalna? – pitala je Bekuta.

-Hvala na komplimentu, ja tebi nisam rekla jel' si nenormalna. Ja sam apsolutno normalna nego nisi objektivna – odgovorila joj je Ceca, a Bosanac je napustio ovo poprište sukoba.

-Izvadi prangiju i pucaj, šta – dobacio je Đorđe.

-Da l' je ovo bilo realno glasanje – upitao je Mili, a Ceca je nastavila.

-Ti umukni! Tvoja pevačica je bila falš u obe pesme, to smem da potpišem – rekla je Ceca Miliju.

Ovu raspravu je na kraju morala da prekine Sanja Kužet isprativši takmičare sa scene i najavivši novi takmičarski par.

You might also like