Hamza Gušić i Jovana Veljković – (15. 04.)

i – (15. 04.)

Kada je došao trenutak za glasanje, žiri nije mogao odmah da se usaglasi, pa je tako Mili glasao i zatim povukao glasove, a onda ipak odlučio da glasa za oba kandidata, dok je Bosanac glasao tek nakon što je Snežana Đurišić promenila odluku i povukla svoj gals. Bilo kako bilo, duel je završen rezultatom pet naprema četiri glasa za Hamzu, ali ni jedan kandidat nije prošao direktno u naredni krug takmičenja.

Prvi je nastup komentarisao Bosanac:

–Dvoumio sam se kome da dam prednost jer su mi oba kandidata tu negde. Više prednost dajem narodnjaku. Hamza, nije Bosna deranje već duša, ono što ti nemaš u ovom krugu. Ovo je potpuni promašaj večeras po mom mišljenju. Ima avaza kod tebe, ali ga ne upotrebljavaš kako treba. Šteta da nisi uvežbao pesmu kako treba jer si potencijal. Kandidatkinja je bila divna i kao da se nikad nisi susrela sa Anom jer si pevala kao Hamza, ali malo nevinije jer si žena.

–Hamza zbog svega što ti je Bosanac rekao ja ti nisma dala glas, ali zaslužuješ da ideš dalje. Devojka je imala intonativne nestabilosti, bila je bolja nego pre. Zato sam ti dala glas – nadovezala se Snežana Đurišić.

–Bili ste podjednaki, meni se atak koji Hamza ima jako dopada. Mislim da ti je takva i boja glasa. Mislim da si bio pretačan, ali si bledunjav u smislu izraza. Kandidatkinja mi je kada je Anin tim u pitanju favorit – objasnio je Đorđe David.

Ceca je kratko prokomentarisala njihov nastup.

–Meni se oni sviđaju – bila je kratka pevačica.

–Hamza je nešto na šta se računa, ali mislim da sada mora nešto da se promeni. Možda da poradiš na dinamici i u glasu da tražiš više ljepote nego snage – rekao je Mili, na šta ga je Ceca pitala:

-Sad si i ti počeo da pričaaš ljepote?

-Ja tako uvek pričam – odgovorio je Mili.

–Mislim da su oba kandidata bila podjednaka, Hamzu volim i želim mu sve najbolje ovde. Ne znam zašto si kiksuo kod prve pesme, ti to inače odlično pevaš. Malo si se i ritmički raspao, ali druga pesma je bila super. Kandidatkinja je bila korektna – dodala je Viki, a Hamza se pravdao da mu je grlo bilo suvo.

–Suvo ti je grlo Hamza zato što vičeš, malo uključi i mozak sledeći put mili. Moja kandidatkinja je bila super, jako sam zadovoljna, pogotovo u prvoj pesmi. U baražu ćeš da zagrmiš– zaključila je Bekuta, a završnu reč imala je Marija Šerifović:

–Hamza nemoj da se sekiraš, mirna sam jer znam šta ćeš pevati u baražu.

You might also like