Maja Jevtić i Melis Jusić – (13. 05.)

i – (13. 05.)

Prvi takmičar predstavio se pesmama „Gde ste sada drugovi“ i „Moje bivše žene“, dok je Maja odabrala numere „Zrno bibera“ i „Manastirska vrata“, a krajnji rezultet bio je 6:5 u trudnicinu korist.

-Majo, sve nas interesuje u kom si mesecu? – pitao je Saša Popović, a takmičarka odgovorila:

–Ušla sam u šesti mesec.

-Bolje da ispadne- našalio se Bosanac, a Popovića je zanimalo kada je termin za porođaj.

-Termin je 19. avgust, imamo još vremena– odgovorila je Maja, a zatim je Saša zatražio da uključe ekran iz bekstejdža kako bi videli Majinog izabranika i budućeg oca.

-Da ga pitamo je l' mogao bolji termin da ubode… Kad se već bavimo ovom temom, je l' znate kad se trudnoća dogodila? – pitala je Marija, a Majin suprug odgovorio je da desilo krajem novembra, početkom decembra.

-Znači, usred takmičenja. Pa gde si zapeo u novembru, usred takmičenja?– našalili su se Marija i Popović, nakon čega je pitao Majinog izabranika koliko su u vezi, a on odgovorio da su zajedno godinu i po dana.

-Omaklo mu se- otpevala je Marija, a Saša dao svoj sud o Majinom učešću u takmičenju u podmukloj trudnoći.

-Meni to ne smeta, ja se radujem kad zvezde Granda se šire. Sve trudnice kod Marije, a ona nikako da zatrudni. Može da se desi da u finalu pevaš sa stomakom do zuba, će biti 24. juna- rekao je Saša, pa se povela polemika oko pola deteta. I dok se većina žena složila da je devojčica, Popović je tvrdio da zna.

–Ja kažem muško– rekao je Popović, a složile se Viki i Ceca.

–Želim vam devojčicu jer imam jednu. Svejedno je, samo da je živo i zdravo – poručio je Đorđe David.

Popović je zatim prokomentarisao da je Maja razvalila večeras, a potom zatražio od žirija da prokomentariše i Melisa.

–Bilo je mnogo grešaka, prva pesma je bila skandalozna- rekla je Ana Bekuta Melisu, ali se njegova mentorka nije složila jer su Melis i Maja pevali različit repertoar.

-Ovo je njegovo najbolje izvođenje do sad. Zaslužio je da ide u šesti krug –dodala je Snežana, a složila se i Ceca.

-Dobro došla u klub, da vidiš kako boli kad se porede dva kandidata – poručila je Viki Miljković Snežani, a Popovića je zanimalo u kom klubu ona igra.

–U klubu pravednih i poštenih- odgovorila je Viki i dodala da je Melis napravio ogroman napredak i da takav trud treba podržati.

Ceca se složila da je Melis večeras imao svoj najbolji nastup do sad, a zatim pohvalila trudnicu.

-Melise, bio si u falšu, bio si vrlo dobar, ali ne odlično za šest glasova. Nije bilo tu ničega što bi bilo impresivno za napredak. U drugoj pesmi je bilo ok, bio si za pet glasova i slažem sa sa Anom koja se ne pripada nijednom timu- objasnio je Dragan Stojković Bosanac, nakon čega je počela rasprava između njega i Cece, ali se brzo stišala.

-Šta se trpate gde vam nije mesto? -pitao je Cecu koja je branila Viki, nakon čega je nazvao šiparicom.

–Ajde, matori pali!- odbrusila mu je Ražnatovićka, a Mili rekao da apsolutno podržava Bosanca i Anu i njihov klub.

You might also like