Meris Karamustafić i Semir Džanković – (01. 04.)

i – (01. 04.)

Semir je prošao direktno sa 6 osvojenih glasova i mentorka mu je odmah čestitala, dok je za nijansu slabiji bio Meris koji je morao da se zadovolji sa jednim glasom manje, a prva se za reč javila Marija Šerifović.

-Sasvim je svejedno da li je 6 prema 4 ili 6 prema 5, suvereno je ovom scenom vladao drugi kanidadat i bio bolji od prvog kanidadata koji je slatkasto pevao, ali ga je drugi kandidat ipak nadjačao – Marija je obrazložila svoje glasove.

Viki Miljković se složila da je drugi kanidat bio odličan, a onda je prvom takmičaru poručila:

-Uz tvoju pesmu sam ja igrala, ai vidi, nisi baš briljirao. Bori se u baražu ali malo sa mentorkom porazgovaraj šta ćete.

Na rečima je bila štura Ana Bekuta, koja je to i priznala.

-Nisu mi nešto inspirativni za komentare. Bolji si bio, to je evidentno. Malo imaš želju da odmakneš mikrofon da bi se bolje slikao. Ne slika se boja, ne slika se glas, molim te ne radi to – obratila se Bekuta drugom kandidatu.

Dragan Stojković Bosanac je primetio da Ceca prilično smireno sluša obrazloženja glasova.

-Ceca se ništa ne buni .Kada njen kanidat dobije 6, možeš reći da on nema pojma, ona če čutati kao zalivena – započeo je Bosanac a Ceca Ražnatović je naglasila:

-Zato i sve dajte šestice i ja sam mirna kao buba. I pljujte – rekla je Ceca.

Bosanac je nastavio, poručivši prvom kandidatu da ima tanku boju glasa i da je potrebno da zaokruži vokale.

-Ovo ti je šansa, koristi. A i iz Sarajeva si brate, to je čudo sveta – poručio je Boske prvom kandidatu, a potom naglasio da je baš kod Sarajeva bio centar nekadašnje Jugoslavije.

I on je kao i Aleksandar Milić Mili bio mišljenja da je drugi kanidat bolji, a jedini je suprtonih stavova bio Đorđe David koji je dao prednost prvom kandidatu bez mnogo obrazlaganja.

Potom je rekao da je drugi kanidadat bio bolji, a na posletku je zatražio razumevanje jer mu je prethodna kandidatkinja ostala bez glasa, tako da je na posletku bilo nejasno kome daje prednost, ali to nije uticalo na ishod glasanja.

Završnu reč su imali mentori. Snežana Đurišić je videla da se kandidat umorio.

-U četvrtom minutu si se umerio. Utakmica se igra do kraja. To korišćenje glasa bez pluća i bez dijafragme, to ti je Bosanac rekao, to je boja glasa koja bude tanana a ti je imaš fantastičnu – rekla je Snežana i poželela sreću svo kanidadatu u baražu.

Bosanac je pitao da li može on kao mentor da dođe da vežba kod Cece.

-S zadovoljstvom – poručila je Bosancu Ceca, prethodno poručivši svom kanidadtu da je bio sjajan.

You might also like