Dijana Čobić i Perica Veljković – (21. 01.)

i – (21. 01.)

Nakon bržigh pesama, konačan rezultat ovog duela bio je šest naprema pet za Pericu i on je mogao da odahne jer se direktno plasirao u naredninkrug takmičenja.

–Perica je bio bomba, lutka. Bravo za repertoar. Dijana iako nije bilo idealno nisam mogla da ti ne dam glas na tu tvoju vedrinu. To je poklon od mene– rekla je kratko Ana.

–Dijana dao sam ti glas jer nisi bila mnogo lošija od drugog kandidata, a drugi je bio fenomenalan. Vodi računa o tonovima, ali džaba, ti si naše dete i ne možeš da ne dobiješ glas – objasnio je Bosanac.

Slično mišljenje sa svojim kolegama delila je i Snežana Đurišić.

–Kandidatkinja je imala grešaka ali je jako lepa, slatka, zabavila nas je. Perice bilo je malo klizanja, poslušaj Bosanca – rekla je ona.

Svetlana Ceca Ražnatović bila je blagonaklona prema kandidatima, ali je sugerisala Perici.

-Perice, dobio si šest glasova i treba da slaviš. Vedar si i sladak, Bosanac je vršio pritisak na mene– rekla je pevačica.

Dragan Stojković pomislio je da Ceca nije dala glas kandidatu broj dva, ali se zatim ispravio uz reči.

-Izvini, nisam obratio pažnju na tebe – rekao je Bosanac Ceci na šta mu je ona uzvratila:

–Ti? Pa ti oči ne skidaš sa mene, priznaja sama pred milionima – prokomentarisala je folk diva.

–Ne smem, biće ljubomoran Saša Popović – našalio se Stojković.

Đorđe David bio je nervozan zbog grešaka kandidata, dok je Viki imala više razumevanja za mlade takmičare.

–Perice, ti si naše muzičko dete, ali ne peva se to tako – obajsnila mu je Viki kako da poradi na svom talentu i pokaže maksimum na sceni naredni put.

Mentori su imali završnu reč i bili su veoma kratki, a Mili je otkrio da je njegova takmičarka frontmen popularnog benda „Parlament“.

You might also like