Anđela Arman i Aleksandra Ivanov – (14. 10.)

i – (14. 10.)

Armanova je pevala „Zagrli“ i „Košta me“, dok je iskusno već viđeno lice na Grandovoj sceni odabrala numere „Stine“ i „Zaslužio si sve“.

– Kandidatkinja broj dva, pevala si kao da si neka drugorazredna pevačica koja peva u Prčnju, to sa tim dugim tonovima je bilo strašno. Druga pesma, hvala ti na njoj jer je osveženje i toga se drži. Kandidatkinja broj jedan, svežija, upakovanija, sviđa mi se tvoja muzikalnost i zato sam glasao za tebe – reko je Đorđe David sa čijim mišljenjem su se složili gotovo svi.

Viki i Sneža tvrdile su da je Ivanova bila stabilnija, i da je u drugoj pesmi pokazala šta može zbog čega su joj dale glas, dok su pohvalile Anđelu za nastup, a od njihovog mišljenja nije se puno razlikovalo ni Cecino.

– Meni su one bile egal i tako je i presuđeno. Aleksandra je moja bivša kandidatkinja i presudila sam u njenu korist, a Anđela imaš lep glas i mislim da treba da budeš sa nama– dodala je Ražnatovićka zbog čega je Popović u čudu:

– Moram da kažem da sam šokiram ovim izjavama do sada– izjavio je glavni sudija, nakon čega se nadovezala Bekuta koja je svoju podršku dala Aleksandri iz istih razloga kao i njene kolege, u čemu je podržao i Bosanac.

–Glasao sam za broj dva zbog prethodnog komentarisanja, bila si ubedljivija sa isto grešaka, kandidat broj jedan je kao senica uplašena ali sa lepim glasom– dodao je Boske sa kim je mišljenje delio i Mili.

Na kraju Marija je kao iz topa presudila sa kojom kandidatkinjom će raditi.

– Aleksandra je bila ubedljivija s' toga Aleksandra ostaje– kratko i jasno je presudila Marija.

You might also like