Arsena Sapi i Velsan Zulović – (01. 04.)

i – (01. 04.)

Oba kandidata dobili su po 4 glasa, a Saša Popović morao je da iskaže svoje mišljenje.

-Mislio sam da će Arsena da dobije 12 glasova posle prve pesme, ali posle druge sam znao da će biti haos – rekao je Popović a Marija Šerifović je ponovo prva rešila da da komentar o nastupu kandidata:

-Kandidatkinja broj jedan, prvo je lepo i to je tvoj fazon, ali ti dalje od toga ne možeš. Ili ćeš besomučno vežbati te trilere koji ne izlae ili ćeš ostai na tom nivou i to za takmičenje nije dovoljno, što mislim da je šteta. Druga pesma nije za tebe. To je brza dvojka a ti si je pevala kao da je neki begin.

Arsenina mentorka Ana Bekuta je priznala da je pogrešila i da je ona krivac za izbor te pesme.

-Pri tom je Arsena sve vreme bila bolesna i tek mi je juče- prekjuče poslala snimke. Ali prihvatam da je to moja greška. Ona ne oseća ove dvojke, ja sam mislila da oseća – rekla je Ana.

Marija je nastavila sa kritikom drugog kandidata.

-Nisam ti dala glas jer si pevao previše usiljeno i nisi vodio računa o svim stvarima koje čine jednu interpretaciju lepom. Bilo je malo neprijatno – poručila je Marija takmičaru.

Ostali članovi žirija su bili saglasni sa Marijinom kritikom a Snežana Đurišić je istakla da je takmiarkina izvedba prve pesme bila zaista sjajna.

-Kako je otpevala prvu pesmu to retko ko drugi može tako da otpeva – pohvalila je Snežana nastup prve kandidatkinje i naglasila da zbog toga treba da bude nagrađena.

Izenanda je Saša prekinuo izlaganja.

-Pa šta to radite, ko to radi, šta to radiš, praviš buku, praviš svemir. Izazivaš nas – obratio se Popović Mariji koja je nekako uspevala da uključuje i isključuje ton u studiju.

-Samo unosiš nemir – poručila je Bekuta Mariji.

Đorđe David je istakao da njegov kandidat ima dobru pesmu za i poželeo mu sreću u nastavku.

-Pucaj iz svog raspoloživog oružja koje imaš – poručio je Đorđe.

You might also like