Marija Previšić i Mustafa Bidžan – (25. 02.)

i – (25. 02.)

Marija je odabrala pesme „Odlazim, a volim te“ i „Činim pravu stvar“, dok je Mustafa odabrao „Još i danas zamirišu trešnje“ i „Sve nas cure čekaju“.

Kako je takmičarka ispala u prvom krugu, Saša Popović je prepoznao njen talenat i dobila je novu šansu, a Bosanac je sa zadovoljstvom prihvatio saradnju sa njom.

Rad sa mentorima je i kod ovog para urodio plodom, pa je palo ukupno 12 glasova. Oboje su maestralnim inrerpetacijama oduševili žiri i podigli sve u studiju na noge.

-Kada sam pregledao snimak iz prvog kruga pošto je Marija ispala, pitao sam Bosanca, da li bi hteo sa njom da radi da je vratimo u takmičenje. On je to zaista odmah prihvatio i evo šest glasova, Boga mi svaka ćast. Prema tome, imamo još dve šestice i vi idete odmah u sledeći krug. Samo da kažem i Sneži onda i ide dalje sa šesticom – rekao je Saša Popović.

Naravno da je Bosanac u svom stilu morao da se našali, ali je u jednom momentu priznao da je Marija ipak zaslžna za ovakav rezultat.

-Ja moram da kažem da je ovo bilo dovoljno i da ne komentarišemo više. Ti si Marija jedno divno stvorenje i otkrovenje. Moram da priznam da je ovo tvoja zasluga 80 posto, ja sam rekao da nešto iznemiš, a ti si izmenila i na bolje još. Imaš i dobar štos, na probi si pevala falš, a ovde si pokidala, bravo. Hvala kolege ja sam se uplašio da li ćete glasati za nju – zaključio je Boske.

You might also like