Svetislav Nedeljković i Stefan Krstić – (07. 10.)

i – (07. 10.)

Duel se završio u Stefanovu korist sa pet golasova, dok će Svetislav večeras ponovo pevati u baražu i boriti se za opstanak u takmičenju.

Na samom početku komentara Svetislav se požalio da ima alergiju i da zbog toga nije mogao da iznese na pravi način pesme koje je odabrao.

Bosanac je prvi dobio reč, pa je uprkos zamerkama koje je imao na račun oba takmičara, prednost dao Svetislavu.

-Ja sam čuo da nešto nije bilo dorbo. Pogotovo je bila dobra ova pesma da se Saša raspilavio. Drugi takmičar je bio za panik da je moglo. Bilo je falša, neubedljivosti, naručito u prvoj pesmi. Druga je bila visoka, ja ti tvrdim da bi bio panik kao kuća – kazao je Boske, dok je Viki potpuno drugačije ocenila nastupe:

-Svetislave, znam da alegrija može da te omete, ali je takmičar bio dobar. Toliko te dobro poznajemo i za mene si bio fanstastičan.

Ana se saglasila sa prethodnim komentarima, a istakla je da je Stefan ipak bio bolju u ovom duelu, pa je dobio više glasova.

Iako ne poznaje starog takmičara, Ceca je dala predost Stefanu koji je po njenom mišljenju večeras bio odličan.

-Prvog takmičara je ponela atmosfera i ja mu ništa ne zameram ipak je amater, prvi put si na sceni. Stefane, bio si dobar, čak sam ustala da plešem, ne poznajem te od ranije, ali mislim da si dobar – rekla je Ceca.

Mili je istakao da je Svestislav imao grešaka, ali je ipak uspeo da podigne publiku i naglasio da bi mu bilo interesantno da ako prođe radi nadalje sa Marijom.

Na kraju je mentorka dala završnu reč, ali je i uvažila neke kritike koje je žiri izneo na račun Stefanovog pevanja, a koje je i ona sama primetila.

-Stefane, ja ne znam da li je bilo toliko falševa koliko žiri priča, ali mogu da se složim da je energestki nisi bio na svom masimunu, to je ono na čemu bi mogao da poradiš. Ti bi trebalo da znaš da ova scena to ne trpi i da imaš samo dva minuta – zaključila je Marija.

You might also like