Sara Nikolić i Maja Đorđević – (07. 10.)

i – (07. 10.)

Saša Popović je upitao prvu kandidatkinju zašto se nije javila i objasnila šta joj se dogodilo.

-Mogli smo da te prebacimo za jedno 15 dana kasnije – rekao je Popović, a takmičarka je objasnila zbog čega to nije uradila:

-Nisam htela da moje ograničenje pri hodanju bude smetnja ovome.

Popović se ne kraju složio sa kandidatkinjom.

-Mi smo sve ovo napravili u funkciji ovog takmičenja, i ti ništa nisi poremetila. Čak je nekad i interesantno da neko peva na stolici, veruj mi, iako znam da nije baš lako pevati na stolici. Znam kako si pevala na audiciji, bila si zaista bolja – rekao je Saša, nakon čega je Snežana Đurišić dala svoj sud o ovom duelu.

-Neću da komentarišem tebe jer prosto si bolesna. Saša zna najbolje kako ti pevaš kad je sve u redu i on će odlučiti dalje o tvom učešću. Ovo večeras nije bilo dobro jer jednostavno snage nema, ničega nema. Mogu da zamislim kako se osećaš. Zato sam dala kandidatkinji broj dva glas, iako mislim da je i ona malo omanula sa intonacijom. Svi hoćete da pevate nisko da biste bili sigurni, pa onda nema dinamike i nema ničega. Da je moglo, ne bih ni za jednu glasala – rekla je Snežana.

Zvučni signal je prekinuo Snežanino izlaganje, a sledeća je reč dobila Marija Šerifović.

-Želim da kažem Sari da ovi glasovi sigurno nemaju nikakve veze sa time što si ti onemogućena da daš svoj maksimum. Referisali smo isključivo na osnovu toga kako si ti pevala i to pevanje nije bilo dobro. Ti samo moraš dosta da poradiš na svom vokalu. Imaš neki temelj koji nije sad nešto ne znam koliko veliki i značajan, ali veruj mi da može jer i gori nešto pevaju. Izvodljivo je ali treba mnogo vežbe. Imaš jako mali raspon. Visine ne izlaze, ali to moraš sa nekim – rekla je Marija, a kandidatkinja je zamolila za reč.

-Trenutno na sebi imam dva steznika koja mi drže kičmu – rekla je takmičarka, što je izazvalo komentare kako je ona ipak trebalo da se javi i da zamoli za odlaganje svog učešća.

-Tebi dijafragma ne radi, tebi stomak ne radi, tebi pluća ne rade, tebi ništa ne radi da bi svoj posao radila kako treba – rekla je Marija i dodala da druga kandidatkinja nije bila loša.

Popovića je zanimalo šta kažu doktori do kada će kod kandidatkinje da traje ovo oboljenje, na šta je ona odgovorila kako joj oporavak ide dosta brzo.

Mili se interesovao da li takmičarka radi i vežbe uz terapiju i izneo svoja znanja o toj temi.

-Da ti kažem, kod diskus hernije jedino ti je vežba. Samo mišić može da ga vrati nazad ili operacija. Operacija je nezgodna, moj brat to radi i najbolji je u tome, čak je pomogao i našem Popoviću kad se bio iskrivio jadanput. I ispravio ga je. Vidi ga kakav je prav, čvrst, jak, stoji – rekao je Mili.

Saša je priznao da mu nije bilo lako.

-Ja sam Saro to imao četiri godine, da znaš. Jedva sam išao i radio sam u to vreme, od 2005. do 2009. godine – rekao je Popović, a Đorđe David je otkrio koji je bio uzrok tome.

-Kad voziš dvosede stalno – rekao je Đole.

-Ne, nije tačno. Onda sam bio kod MIlijevog rođenog brata. On mi je rekao šta da radim i neverovatno koliko mi je to pomoglo. Da ne pričamo sada o tim stvarima – zaključio je Popović a Dragan Stojković Bosanac nije odoleo da nešto ne kaže.

-Je l' se presamićuješ? – upitao je Boske.

Saša je bio iznenađen i morao je da reaguje.

-Pazi ovoga! Je l' si ti presamićanin? – upitao je Saša Bosketa i dao mu reč.

-Meni ste bili super – rekao je Bosanac a Popović je s nevericom posmatrao kako je Bosanac završio s komentarom.

-Super ste mi bile obe. Ova koliko je bolesna dobro je i pevala, ova koliko je lepa i zdrava, dobro je i ona pevala – završio je Boske što je izazvalo smeh.

Popovića je zanimalo kada je Maja poslednji put nastupala u takmičenju.

-Bila sam pretprošle godine poslednji put u takmičenju i stigla sam do šestog kruga – rekla je druga kandidatkinja, a reč je dobio njen tadašnji mentor Đorđe David.

-Mislim da je nerealno upoređivati kaniddatkinje jer je ovde hendikep. Dobro veče, dobro je, ostale su iste one falinke o kojima sam ti govorio. Samo da kažem ona je bila u jednom duelu kada ih je Ana Bekuta sa'ranila ovde zbog garderobe – podsetio je Đole svoje kolege iz žirija na kandidatkinju i naglasio kako je generalno njen nastup bio okej, i istakao kako ga podseća na Vanesu Paradej.

Ceca Ražnatović se složila sa prethodnim izlaganjima.

-Mi žene odlično znamo šta znači nositi steznike i korsete, tu duše nemaš da pevaš – rekla je Ceca, a Sašu je zanimalo da li je i ona sama nosila te stvari.

-Pa non stop. Te korset haljine, to sve steže i puca – objasnila je Ceca.

Sašu je zanimalo i da li Ceca nosi haltere.

-To ti neću reći, to je intimno – poručila mu je Ceca, a Bosanac se interesovao kakav je osećaj kada se skinu ti steznici.

-Osećam se slobodno, ali naglašavam da poptuno devojku mogu da razumem kao i mi sve ovde koje to nosimo zarad lepote, a ne radi zdravlja. To je neizdrživo. A kako je njoj koja uz to ima i bolove, to Sale najbolje zna kako ona peva. Što se druge devojke tiče, atraktivna, meni se dopalo kako si to izvela, bila si u prednosti i čestitam – rekla je Ceca.

Viki Miljković je pohvalila izgled druge kandidatkinje, ali je naglasila da je potrebno da poradi na pevanju.

Saša je dao reč Miliju, ali se Bekuta obratila:

-Mene si preskočio – rekla je Bekuta, a Saša je odgovorio: -Hoćeš da te zaskočim? Donesite mi merdevine, molim vas.

Popović se izvinuo, a Bekuta je dobila reč.

-Čim se ne družiš sa Đorđem, ti se upristojiš kada je u pitanju oblačenje. Pevala si takođe pristojno, ništa van toga. Još mora da se radi, ima tu još dosta problema, ali za početak si lepo obučena. Sad moram da te pohvalim – rekla je Bekuta.

Mili je bio zadovoljan rezultatom i činjenicom da druga kandidatkinja ostaje kod njega u timu.

You might also like