Đula Drini i Marta Jovičić – (07. 10.)

i – (07. 10.)

Saša Popović je na samom početku pohvalio obe takmičarke i još jednom naglasio da žiri u prvom krugu može da glasa samo za jednog kandidata.

-Obe su jako dobre takmičare, ali se glasa iskučivo za jednoj kandidata sada, to ne znači da Marta ne bi dobila šest glasova – rekao je Saša odmah nakon nastupa.

Prva je reč dobila Ceca koja nije štedela komplimente i reči podrške na račun ove takmičarke koje su večeras zablistale na Grandovoj sceni.

-Ja sam dala predost Đuli, bila mi je stabilnija, nekako više sam želje videla u tebi. Marta i ti si bila super, dobar ti je izbor pesama, ali moramo za jednu da se odlučimo. Mislim da treba da ostaneš u baražu – kazala je Ceca.

Ni Ana nije štedela reči, ali je naglasila da je primetila da je Marta za samo dve godine neverovatno napredovala.

-Ja znam Martu dugo, ti je možda Svetlana nisi čula, ali kad bi znala kako je ona napredovala…Svaka ti čast devojko, tako si me iznenadila. Što se Đule tiče, kad si otpevala prvu pesmu, ti si me kupila i to je bilo rešena stavr za tebe – rekla je Ana, dok se Snežana Đurišić složila sa njom i dodala da bi dala glas obema da je mogla.

Mili je naglasio da je Đula ipak dobila najboljeg mentora koji će joj ispraviti male finese u pevanju.

-Moram da kažem da su obe odlične. Broj jedan, mislim da je Bosanac tvoj senzibilitet i kod tebe sam čuo nešto u glasu, neki napad, atak i to podseća na neke stare pevače. Kod ovog matorog ćeš imati odličan tretman. Svaka čast i Marti – dodao je Mili.

-Marta, bila si kod mene, napredak je abnormalan i nastavi tako i mislim da ti je mesto. Čak mislim da ako prođeš treba da ideš kod Milija. Takmičarka broj jedan, kad je vrabac pustio glas, orlovi odleteše, svaka čast – kazao je Đorđe.

Viki je pohvalila obe takmičarke, i istakla da ove sezone nema loših pevača, s stim da je Đula po njenom mišljenju bila dominantnija u ovom duleu.

Na kraju je Bosanac dobio reč, ali je primetio da je na snimanje došla Suzana Jovanović, pa je pokušao da isprovocira Popovića koji nije naseo na njegove komentare.

-Neću Saša da me sputavaš, verovartno si već sada odredio ko će ići u . Prva takmičarka, bravo dobrodošla, druga još bolja, ali se tako desilo. Ja bih samo da pohvalim Suzanu Jovanović, inače je Saša njen suprug. Nas dvoje smo snimili pesmu koja je odredila Sašinu muzičku i ovako karijeru „Džabe care sve te tvoje pare“ – zaključio je Boske.

You might also like