Enis Todić i Mirza Čaušević – (07. 10.)

i – (07. 10.)

Na kraju veoma jakog pevačkog duela, krajnji rezultat bio je 6:1 u korist Cecinog kandidata Enisa.

Ipak, koliko god je Todićev povratak u takmičenje oduševio sve, Saši Popoviću se najviše dopala njegova podrška, te je zatražio da je predstavi.

-Ta lepa devojka je Enisova supruga, majka dvoje dece od 4 i 2 godine– rekao je voditelj Voja Nedeljković, dok je Saša poručio takmičaru:

-Nikad se nisi hvalio da imaš tako lepu suprugu i dvoje dece. Ovaj drugi se rodio dok si pauzirao?!

Dragan Stojković Bosanac istakao je da mu se više dopao kandidat pod brojem 1, ali da je glasao za dvojku kako prvi takmičar ne bi otišao kod Cece.

-Ja ću ga sačekati da nekakvom greškom dođe kod mene. Voleo bih da se to desi – dodao je Boske, dok je Viki Miljković istakla da je Enis njen omiljeni Cecin kandidat.

–Mislim da si na neki način nepravedno ispao, ali da ćeš ove godine sebe pokazati u boljem svetlu. Meni se najviše dopada tvoja emocija – rekla je, a Ceca se nadovezala:

–Trebalo je da uđe u !

Đorđe David je pohvalio Mirzu za prvu pesmu, dok mu se druga nije dopala, a Enisa je žestoko ishvalio.

-Radujem se svaki put kad te vidim na stejdžu, jer tvoj stil, energija i boja glasa je nešto što se meni lično jako dopada – istakao je roker, a Marija Šerifović imala je drugo dilemu – zašto je Enis ispao iz prošle sezone i to tik pred finale.

-Meni se isto dopao kandidat broj 1 i mislim da je bio zanimljiv i da zaslužuje da ostane u takmičenju. Mene sad zanima šta je Enis pevao u polufinalu kad je ispao? – pitala je Marija, a kandidat odgovorio da je pevao „Tako lako“ od Dženana i „E, Branka, Branka“ od Tome Zdravkovića. Na to mu je Marija poručila da ubuduće pažljivo bira pesme i da u takmičenje dolazi sa odmornim grlom.

Bosanac je ipak imao konkretak odgovor zbog čega je Enis ispao tik pred finale.

-Tekst ne izgovaraš razumljivo. Vodi računa, tu je mentorka. Inače, ja njoj sad pomažem da ne ispadne i ove sezone- objasnio je Bosanac, a Ceca poentirala:

-Neće on ispasti, ne sekiraj se. On nije završio u finalu nesrećnim slučajem i od tada ne mogu da preživim to!

Saša Popović je naglasio da je za Enisa od velike važnosti da se ponovo pojavljuje u takmičenju, kao i da je siguran da će uz Cecu dogurati do finala.

-Drago mi je što sam opet ovde – istakao je Todić na kraju.

You might also like