Nikolina Milosavljević i Almin Džanković – (21. 01.)

i – (21. 01.)

Oba kandidata bukvalno su oduvala scenu i oduševila žiri svojim pevačkim umećem, te je Saša Popović objasnio pravila kada oboje dobiju maksimilan broj glasova.

–Imamo nekoliko opcija. Kad su dve šestice, a pogotovo kad je prvi par, opasno je da oba kandidata idu direktno. Moramo da idemo na preglasavanje. Ako na kraju ove emisije, imamo recimo 6, 7 kandidata koji su prošli, svi oni koji su dobili šestice, automatski idu dalje. U ovom slučaju moramo da idemo na preglasavanje- objasnio je Popović, sa čim se žiri složio, iako smatraju da oba kandidata zaslužuju da idu dalje.

Ipak, preglasavanjem je odlučeno da Nikolina ide direktno u , budući da je dobila više glasova stručnog žirija.

-Zaslužili ste svih šest glasova, samo bih Alminu skrenula pažnju da je u drugoj pesmi bio previše usiljen i preglumljen, ali verujem da će Marija to da ispravi – rekla je Viki Miljković, dok je Dragan Stojković Bosanac objasnio da je Almin odličan pevač i da mu se dopao izbor pesama.

-Imaš toplu boju, neko mekano srce– izjavila je Ana Bekuta drugom kandidatu, dok je prvom poručila da se videla želja za prolaskom dalje.

-Prvu pesmu si otpevala možda i bolje od originala – dodala je, na šta se Viki nadovezala: – To je na moju adresu, ali nemam komentar!

-A što ćutiš, što se ne smeješ kao malo pre? – pitala je Ana Viki i konstatovala da njenu diplomu čekaju već osam godina.

-Kad ćeš doneti diplomu, sutra ili malo sutra? – nastavila je Bekuta, ali je njena kuma Ceca pokušala da smiri strasti.

-To Popović zakukava – nadovezala se Ceca, a Viki je poručila direktoru „da tera dalje“.

Ceca je istakla da je ponosna na svoju takmičarku, a večerašnji duel ocenila je kao sudar titana.

-Odličan početak ove emisije, dao sam prednost drugog kandidatu jer iskreno ulazi u pesmu – prokomentarisao je Aleksandar Milić Mili, a Snežana Đurišić dodala da Nikolina ima „pozitivnu drskost“.

-To ti je verovatno bog dao, to je dobro – dodala je Sneža, ali se Ana pobunila zašto nije prokomentarisala da li Nikolina peva bolje od originala.

-Nisam čula original – pravdala se Snežana, na šta je Bekuta odgovorila:

-Ajde Snežana, najgora si ovde!

Popović je ponovo pokušao da „zakuva“ time što je konstatovao da ima utisak da Bekuta ima nešto protiv Viki, što je Ana i potvrdila.

-I ja imam utisak, svi imamo utisak…Šta da radim, tako je kako je… – poručila je Viki, a Snežana stala u njenu odbranu:

-Može neko da peva bolje od originala, ali je original uvek original!

Bekuta je istakla da se šalila iz dosade i da je svi članovi žirija vole, ali Viki nije odreagovala.

Za kraj reč su dobili mentori. Ceca je prva čestitala duelistima, dok je Marija Šerifović imala manju kritiku za svog miljenika.

-Odličan par, moja jedina zamerka za Almira jeste da treba da se krećeš, smeješ i da imaš svest gde se nalaziš. A pevao si lepo, kao kod kuće – zaključila je.

You might also like