Lana Adžić i Nikolina Perković – (30. 09.)

i – (30. 09.)

Lana se u duelu borila pesmama „Maskarada“ i „Daj, daj“, dok je Nikolina to učinila numerama „Dalmatinka“ i „Devojka sa sela“.

Ipak, Lani ni trbušni ples, kao ni kostim nisu pomogli da prođe direktno u sledeći krug, jer je žiri glasao sa 5:2 u korist njene protivnice.

-Lana, nije trebalo da pevaš sporu pesmu, već dve brze. Evo za sve kandidate, mogu da se pevaju dve brze ili jedna spora, jedna brza, ali nikako dve spore – poručio je Saša Popović.

-Meni je Lana toliko atraktivna da nisam mogao da ne dam glas. Šezdeset posto imaš, e sad pevanje moraš da toniraš, da napadaš, glas da uvežbaš i ako to uradiš, nema kraja. Izgledaš vrhunski – rekao je Aleksandar Milić Mili, a njegovo mišljenje delila je i Ceca Ražnatović.

-Sa mentorom možeš daleko da doguraš, samo da ti se pronađu dobre, adekvatne pesme. Vidim potencijal u njoj- dodala je Ceca.

–Meni nije bilo dovoljno, dvojka mi je bila bolja – kratko je rekla Marija Šerifović, dok je Viki Miljković posavetovala Lanu da poradi na svemu i da će biti super.

–Zaista mora na pevanju da poradi i da to uradi sa mentorom. Slatka je i može da bude dobar pevač – izjavila je Snežana Đurišić za Lanu, dok je Dragan Stojković Bosanac dodao da sve ima, ali joj fali pevanje a zatim se osvrnuo na Nikolinu.

-Bila je standardno dosadna, ali njanjava, dve spore pesme se ne mogu oprostiti– zaključio je Boske.

You might also like