Filip Caković i Đorđe Jovanović – (30. 09.)

i – (30. 09.)

Kako je ishod duela bio 4:3 u Filipovu korist, Saša je imao dilemu.

-Ako izjednačim na 4:4, onda Miliju dajem mogućnost da bira da li će jedinicu ili dvojku, ili da ostavim rezultat 4:3 i da Caković prođe direktno – pitao se Saša, a žiri dobacivao da prepusti odluku Miliju.

-Ja ću da izjednačim, neka Mili kaže koga hoće-rekao je kreativni direktor „Granda“, a Mili rekao da u Filipu vidi potencijal, nešto novo i sveže i odabrao njega za svoj tim.

-Nisam sigurna iz kog razloga sam glasala. Nisam čula ništa novo ni od jednog kandidata- rekla je Marija Šerifović, a Ana Bekuta pohvalila Filipovu promenu, budući da je ranije pevao pop muziku.

-Filip je čak hteo da odustane večeras od takmičenja iz razloga što je mnogo bolestan. Verujte mi da je jedva pevao, ja sam ga zamolio. A da li ti misliš Ana, da Mili sa njim može nešto da uradi? – pitao je Popović, a Bekuta odgovorila potvrdno.

-Filip mi se dopao i moj glas je dobio jer je nov, može mnogo toga i verujem da će Mili da uspe sa njim- rekla je Snežana Đurišić, dok je Dragan Stojković Bosanac iskritikovao Cakovića.

-Loša boja glasa, lep je momak ali sa njim se ništa ne može uraditi. Odaje finu pojavu, ali boja glasa onako. Drugi kandidat je meni lutka i još se ugojio – konstatovao je Boske.

You might also like