Ksenija Tanu i Daniel Trenčovski – (04. 02.)

i – (04. 02.)

Kandidatkinja Marije Šerifović inače se predstavila pesmom „Ginem“ koju je donela i na ruskom, kao i numerom „Tango“, dok je štićenik Dragana Stojkovića Bosanca otpevao hitove „Ako odam vi Bitola“ i „Lipe cvatu“.

-Bosanac mi je rekao da bi Ksenija trebalo da bude diksvalifokovana, jer peva na ruskom jeziku, ali svaki kandidat koji učestvuje ovde može da peva na svom maternjem jeziku – rekao je Saša Popović, dok je Marija stala u odbranu i objasnila da je pesma „Ginem“ zapravo ruska i da je zato njena kandidatkinja zato jedan deo otpevala u originalu.

-Znači i moj kandidat je mogao da peva na francuskom – konstatovao je Boske, a Popović potvrdio, što iznerviralo Viki Milljković koja je tražila da njen kandidat iz Bugarske peva na svom jeziku, ali Saša nije dozvolio.

-Dozvolio sam, nemoj da pričaš gluposti, nemoj da lažeš – dobacio je Popović i objasnio da svako od kandidata može da peva na svom maternjem jeziku, što je ponovo izbacilo Stojkovića iz takta.

-Molim Tutankamona da se smiri – rekao je Popović.

Ceca Ražnatović stala je takmičarkinu odbranu i rekla da joj se ceo njen perfomans dopao.

-To je toliko lepo za gledati. Otpevala je super, ali je loš govor srpskog jezika. Za sledeći put moraš da se potrudiš da te razumemo, da to bude čistije, a za perfomans aplauz – rekla je Ceca, dok je drugom kandidatu dala glas jer joj je simpatičan.

-Ksenija i Marija, čestitam. Danijelu i Bosancu mogu da kažem da su promašili skroz. U prvoj pesmi nije bilo makedonije, u drugoj nije bilo „Bijelog dugmeta“. Treba samo ozbiljnije raditi – prokomentarisao je Aleksandar Milić Mili, a njegovo mišljenje delimično je delila i Snežana Đurišić.

-Može malo bolje, mislim da je ovo realno stanje- rekla je Snežana, dok je Viki Miljković obasipala komplimentima Kseniju uz Belorusije.

-Jako si lepa, slatka, imaš neku mistiku u pogledu. Kad te gledam sigurna sam da bih te u moru pevača prepoznala. Originalna si, mislim da je pred tobom blistava karijera i da ovakvoj sceni „Zvezdama Granda“ svakako trebaš, jer si drugačija, lepa, a i lepo pevaš – prokomentarisala je Viki Miljković, dok je Popović imao drugačiju opasku.

-Udata si za Crnogorca, živiš u Crnog Gori, onda moraš da pevaš na crnogorskom – rekao je Saša Beloruskinji, što je nasmejalo sve u studiju.

-Ti nisi perfektna i idealna pevačica, ali imaš energiju da mi mislimo da jesi. Bila si divna, krasna i ja sam oduševljena – dobacila je Ana Bekuta, a Đorđe David dodao da je večeras obe numere izvela za filmsko platno.

-Zakucala si bezobrazlukom i samouverenošću. Verovao sam ti od prve do poslednje sekunde – rekao je roker.

Završnu reč imali su mentori, a prvi je dobio Bosanac koji je prokomentarisao protivnicu iz duela.

-Mala je bila odlična, ali moraš učiti. Bolje pevaj sve na ruskom ili beloruskom, pogledaćemo prevod, pa ćemo na osnovu toga prosuditi. Držaću se principa, inače si odlična, bravo – rekao je Boske, a Marija dodala da je njena takmičarka razumela samo ovo poslednje bravo.

-Žiri je sve rekao, dosta lepih stvari su rekli, a ti idi na translate pa poslušaj. Ono što si večeras pokazala je bilo LU-DI-LO – zaključila je Marija za kandidatkinju iz svog tima.

You might also like