Jovana Lazić i Milorad Petrović – (11. 02.)

i – (11. 02.)

Glasovi su stigli u poslednjem trenutku, jer je žiri većao kome da da prednost. Ipak, na kraju Milorad je poveo sa 4:3, a Saša Popović zatražio je od žirija da kažu zašto su dali, pa povlačili svoje glasove.

-Ne vidim odavde, nisam htela da glasam, te sam dala glas kako bi Jovana imala tri, pa sam se povukla posle kad sam videla da ih ima – rekla je Viki Miljković, pa se obratila prvoj kandidatkinji:

– Lepo izgledaš, scenski pokreti su bili fantastični i nisi za ispadanje, ali nije bilo dobro.

Viki je pohvalila Milijevog kandidata, istakavši da je sve „slatko otpevao“, dok se Ana Bekuta nadovezala oko komentarisanja prve kandidatkinje.

-Ti si nam dala trećinu onoga što znaš i možeš. Imala si tremu i to ti ne zanemaram, ali nisi svesna o svemu pevaš, a možeš mnogo. Dopadaš mi se kao pevač – istakla je Bekuta, dok je Miloradu rekla da je talentovan, ali da mu je program bio pogrešan.

-Mislim da je Milorad oštećen. Sve je lepo otpevao, ali mislim da je trebalo da ima dosta više glasova. Što se devojke tiče, mislim da niste da budete izjednačeni, jer je Milorad baš dominirao – rekla je Ceca Ražnatović, a Snežana Đurišić dodala da bi Jovana, s obzirom na godine, trebalo da bude sigurnija.

-Ova tri glasa su u redu za ono što si nam večeras pokazala. U baražu se potrudi, imaš fino vladanje na pozorornici i trebalo bi da ideš u sledeći krug – dodala je ona.

Đorđe David zamerio je Jovani na izvođenju prve pesme, istakavši da za to ne može da glasa, ali je pohvalio drugu numeru koju je otpevala. Ali dok je Jovana dobila kritike, Milorad je pokupio komplimente od rokera, pogotovo što ima samo 19 godina.

-Ti si za mene iznenađenje, mislim da imaš potencijal – rekao je Đorđe, a Dragan Stojković Bosanac istakao da se slaže sa kolegama, ali da je u ovom duelu glasao prema kriterijumima Saše Popovića.

-Ako gledamo zvezdu „Granda“, Jovana je bila sugestivnija večeras, igrala je, čak i u falševima je donosilo to nešto. To se sad gleda ko igra, a kako je pevala manje je bitno- rekao je Bosanac, dok je za drugog takmičara dodao da bi glasao ali samo zbog njegovog mentora koji je sve vreme igrao.

Završnu reč dobili su mentori, a prvi se oglasio Mili koji je bio ljut zbog glasanja njegovih kolega.

-Ana i Bosanac nisu dali glas i imali su priliku da obrazlože zašto nisu. Pažljivo sam slušao njihovo komentarisanje i u svemu nisu rekli ništa. Glasanje je bilo neobjektivno, meni je to uvreda za ono što smo Miodrag i ja uspeli a to je da pređemo jednu stepenicu iz prvog kruga kod drugog – rekao je Mili,a Bekuta mu ukazala na grešku.

-Kod klavirske pratnje uz neku brzu pesmu ne može da se koriste isti trileri. On to nije osetio, nije dorastao klavirskoj pratnji- nadovezala se Bekuta, ali se Viki nije složila.

-Ja sam se naježila dok je dečko pevao, oduševio me je – dobacila je.

-Dečko, top si. Tačka – odbrusila je i Ceca, a Snežana prokomentarisala da od kako su se Ceca i Mili pomirili, ona prvo daje glas za njegovog kandidata.

-Tako je, živeo govornik!

You might also like