Husein Spasoli i Viktorija Lučić – (01. 04.)

i Viktorija Lučić – (01. 04.)

Ipak, nastup se završio u korist Milijevog takmičara koji je briljirao sa svih šest glasova, dok su mladu Viktoriju podržali Bosanac, Violeta i Đorđe David.

-Dala sam kandidatu broj jedan glas jer je okej pevao, ali to može mnogo mnogo bolje. Tvoja sreća večeras je što si bio solidan, a Cecina kandidatkinja je bila katastrofa- istakla je Marija, a Snežana Đurišić je bila istog stava.

-Očigledno je da si promašila pesmu, mislim da je ovo realno stanje i mislim da je dobro što pevaš tu drugu pesmu u baražu. Izgledaš kao pet miliona dolara, ti si nešto što ovako vizuelno odgovara Zvezdama Granda, ali mora malo da se poradi i na pevanju. Želim ti svu sreću- poručila je Sneža Cecinoj kandidatkinji.

Čim je Sneža pomenula dolare Saša Popović se našalio s obzirom da je prvobitno prekinuo u komentarisanju.

-Da sam znao da ćeš da pričaš o dolarima ne bih ti upadao u reč. Znam da ste ti i Bosanac stalno u Americi i uzimate dolare- našalio se Sale, a Ana Bekuta je zapevala dok je Snežana pratila.

Pevačice su uspele da razgale ceo studio, a čini se najviše Bosanca i Popovića, ali i publiku koja je ovaj potez ispratila gromgolasnim aplauzom.

Ono što niko do sada nije prokomentarisao, a to su stajlinzi, posebno pripremljeni za nastup na Grandovoj sceni, ocenio je Đorđe David.

-Oba kandidata imaju vrlo umiven autfit, svaka čast, ozbiljno su ovo shvatili. Milijev kandidat je bio okej, što se Cecine takmičarke tiče druga pesma je bila dobra. Prva frka trema, ali druga okej- istakao je roker, a Ceca je svim silama branila Viktoriju.

-Devojka nije čula intonaciju, prošli put je dobila šesticu od svih vas. Ona jednostavno u ovoj pesmi ne čuje intonaciju. Ja sam napravila grešku jer sam mislila da će moći da se snađe!

Sličnog stava kao i sve kolege bila je i Viki Miljković, a Bosančev komentar namejao je mnoge tvrdeći da Huseinu fali energije te da je kao drvena Marija.

-Ti si iz Sarajeva to mora da gori sve, ali bio si dobar, samo mrdni malo, daj malo. Što se tiče druge kandidatkinje ma ti si bila….Dao sam ti glas jer meni odgovara tri glasa, moj ima četiri- našalio se Stojković.

I mentori su ovoga puta udelili niz saveta svojim takmičarima kako bi bili što bolji te se prvi Mili usaglasio da Huseinu fali energije.

-Kolege su sve već rekle, mi znamo kakva Viktorija može da bude. Zaista se trudi, vredna je. Jednostavno desio se kiks, svima može da se desi. Na sebe preuzimam tu odgovornost, ona nije kriva jer stvarno je loše urađena matrica-zaključila je Svetlana.

You might also like