Boban Bole Lazić i Omar Džaferovski – (06. 04.)

Boban Bole Lazić i – (06. 04.)

Boban je za ovaj takmičarksi krug izabrao pesme „Daleko negde ko zna gde“ Slavka Banjca i „I kad me svi zaborave“ Marinka Rokvića, a u podršci su mu bile supruga, sestra i ćerka.

Omaru koji je Bobanu izašao na megdan, podršku je davao kolega iz takmičenja .

Kandidat je u ovom duelu odličio da na velikoj Grandovoj sceni izvede numere „Zelena si rijeka bila“ Zdravka Čolića i „A šta da radim“, verziju Dejana Cukića, a kako je to zvučalo pogledajte u videu ispod.

Po dve šestice za oba kandidata značile su samo jedno – da će odluka ko odlazi direktno u sledeći krug takmičenja biti doneta nakon natpevavanja.

Nakon dogovora sa mentorima Boban je odlučio da izvede pesmu „Tužno leto“ Tome Zdravkovića, dok se Omar opredelio za numeru „Majko“ Akija Rahimovskog, a njihovo natpevavanje pogledajte u videu.

Nakon akapela uzvođenja takmičara, Saša Popović je žiriju dao znak za glasanje.

-Žiri je čuo akapela oba kandidata, tako da mislim da možemo da glasamo, da je žiri spreman. Idemo 3,4 sad – označio je Popović početak glasanja, a odluka žirija bila je nedvosmislena.

-Situacija je više nego jasna. 5 tastera za Omara i direktan prolaz u naredni krug – rekla je Ana Sević, a Popović je odlučio da ne otvara diskusiju o nastupima duelista.

-Neću mentore ništa da pitam. Bobane, što se mene tiče bio si dobar, a tebi čestitam prolazak u deveti krug – poručio je Popović uputivši Omaru čestitke.

You might also like