Filip Čavić i Stefan Tomić – (23. 12.)

i – (23. 12.)

Đorđe David najpre je urgirao kod Saše Popovića insistirao Dragana Stojković Bosanac prvi dobio reč jer je glasao za prvog kandidata kao i Viki MIljković, ali je najpre svoj glas obrazložila Marija Šerifović.

-Mislim da je kandidat broj dva očigledno bolji. Kandidat broj jedan ne otvara usta dok peva, ništa ga ne razumem i mislim da ima određenih tehničkih stvari koje mora da ispravi – rekla je Marija, dok je Viki imala drugačije mišljenje.

-Dala sam glas jedinici jer mi je pokazao večeras bolju tehniku i bolju boju glasa. Stefane, ti si meni vrlo simpatičan i drag, ali druga pesma, ti pevaš u jednu stranu, matrica ide u drugu a tvoja igra u treću stranu. Sve je bio ništa ni sa čim – rekla je Viki, a Ceca Ražnatović se pobunila na tu konstataciju svoje kume.

-To nije tačno! Ti si mi kuma i voim te najviše na svetu, ali to nije tačno – rekla je Ceca i obratila se Stefanu.

-Ti si me pomerio iz fotelje i napokon si vratio ono tvoje da svi mrdamo dok ti pevaš. Koketiraš, krećeš se. Znači, bio si super – rekla je Ceca i odbrusila Viki da nije slušala nastup drugog kandidata.

Neko je dobacio iz žirija:

-Prodavala je stan.

Popović je rešio da okonča diskusiju.

-To je to, Svetlana je u pravu, bio si bolji dobićeš novog mentora, nadam se da to neće da bude Đorđe David – rekao je Popović i zaključio debatu.

You might also like