Ena Radojičić i Amna Jusić – (13. 05.)

i – (13. 05.)

-Desilo se čudo 6:6 – saopštila je Sanja Kužet rezultate glasanja žirija koji je odlučio da obe kandidatkinje idu direktno u šesti krug takmičenja za „Zvezde Granda“.

Saša Popović je naime naglasio da ovoga puta neće biti takozvanog preglasavanja i da oba kandidata idu dalje i dodao:

-Kada sam prošli put pustio prvu kandidatkinju nakon baraža da ude dalje jedan člna žirija mi je rekao da je sramota što sam je pustio. Neću da kažem ko je, ali taj član žirija je sad dao glas – rekao je Saša ne želeči ni na insistiranje članova žirija da otkrije o kome se radi.

-Prepoznaće se – rekao je Saša.

Viki Miljković, koja je mentorka kandidatkinji je želela da da svoj komentar:

-Hiljadu puta sam htela da zaplačem od muke kad neko ne dobije glas, pa sam se jedva suzdržavala, širila oči da mi suze ne krenu. A sad sam zaplakala od sreće. Ena je takav borac, ona se bori kao lavica i ona opstaje zato iz kruga u krug. Bravo, svaka čast! Podržavam žene borce! – uputila je Viki čestitke svojoj kandidatkinji.

Članovi žirija nisu želeli da govore, osim Cece Ražnatović.

-Imam šta da kažem. Aleksa pošto nijevisio sa plafona dobio je 5, ove devojčice nisu visile sa plafona dobile u 6. To ijefer. Samo kažem da su kriterijumi za jedne ovakvi, za druge ovakvi – rekla je Ceca i čestitala takmičarkama na dobrim nastupima.

-Ali ovde se videla energija – rekao je Popović, na šta je Ceca reagovala:

-Jeste, mrtvi smo svi od energije.

Viki se pobunila:

-Izvini ali Ena je imala vrhunsku energiju – rekla je Viki.

Dragan Stojković Bosanac se takođe osvrnuo na prethodni nastup, u kojem je iskritikovan Cecin kandidat .

-Pevati i svirati u Las Vegasu, to je najveći nivo u Americi, izvini molim te – rekao je Bosanac, na šta je Marija Šerifović odgovorila:

-Ja tako zamišljam penziju, da pevam u hotelu. Majke mi – rekla je Marija, a Saša se pohvalio.

-Ja sam '84. svirao u Las Vegasu sa Lepom Brenom i evo dočekao sam penziju – rekao je Popović, a Aleksandar MIlić Mili podsetio je na početak Popovićeve karijere:

-Ti si Sale u hotelu krenuo? Hotelski bend „Slatki greh“ pa onda Brena – upitao je Mili Popovića, koji je potvrdio da je svirao u hotelu, samo sa drugim bendom.

Saša je potom upitao Mariju da li ima nešto da doda, ali ona nije želela da kvari nastalu idilu a pre pristupanja baražu zainteresovao se za stajlinge kandidatkinja i voditeljke Sanje Kužet.

You might also like