Eldin Barčić – Ne zovi, ne piši i Maro, dušo (26. 11.)

– Ne zovi, ne piši i Maro, dušo (26. 11.)

-Eldin je bio u Tuzli na audiciji, i ja mu tad kažem „Čekaj, Eldine, ja te znam, jesi ti bio u takmičenju?“ On mi je odgovorio da je bio pre tri, četiri godine i da je ispao u trećem krugu, a ja ga pitam „Pa, ko ti je bio mentor?“, kaže on „Pa, Vi, direktore“. Snežana Đurišić i ja smo mu bili mentori, ja ga nisam prepoznao– ispričao je Popović što je sve nasmajalo, a zatim se obratio takmičaru.

-Vidi, sad te slušam, a sećam se kako si tad pevao. Molim te Snežana, otpevaj mu „Maro dušo“- zamolio je Popović, što je Sneška i učinila.

-Ti si to nekako ravno otpevao- dobacila je Ana Bekuta, dok su se ostali složili da je pogrešan izbor pesme.

–Ja gotivim ovog dečka, ali ovo je iznuđenih pet glasova. Ceco, što si mu dala glas?- pitao je Popović, a ona odgovorila:

-Želela sam da mu budem podrška, em je prvi, em ima tremu!

Kako je dobio pet glasova imao je pravo da bira mentora, a on je kao iz topa odabrao Snežanu.

-Pa kako sad to? Zar takmičar može da ide kod starog mentora? -pitala je Ceca, a Mili dobacio: -To je novo pravilo od pre tri godine!

-To pravilo važi samo za takmičare koji su bili prošle godine – objasnio je Popović, a Marija i Bosanac se našalili: -Rok zastareva!

Snežana je bez pogovora prihvatila mentorstvo, ali je uputila kritiku svom novom kandidatu.

-Večeras si pevao kao da ti neko stavio jastuk na taj mikrofon, a onda sam videla da pevaš sa polu otvorenim ustima. Aj uzeću te – rekla je Sneška, a Popović dodao da se vidi da ima neki problem sa glasom.

-Trema me puca – odgovorio je takmičar.

You might also like