Aleksandar Popović i Miloš Kovačević – (11. 06.) – četvrtfinale

i – (11. 06.) – trideset deveta emisija – dueli

Aleksandar se predstavio pesmama “Ako odeš” i “Varnice” i Miloš koji je odpevao “Niz polje idu babo sejmeni” i “Šena prijatelja mog” dok ga je na harmonici u drugoj pesmi pratio njegov mentor Dragan Stojković Bosanac, a rezultat na kraju duela bio je nerešen sa 6:6.

Ceca je na samom početku imala šta da kaže, a ni malo joj nije bilo pravo što je Boske izašao na scenu sa svojim kandidatom: – Ja ću u finalu da pevam duet sa mojim kandidatom, pa ćemo da se ćeramo! Svi smo mi pevači, a Boske neka svira…

Nakon ovoga usledilo je preglasavanje, a pošto je i tu rezultat bio nerešen moralo je da dođe do natpevavanja. Popović je kolegama rekao da ponovo glasaju što si oni i učinili svi osim Marije koja se pobunila.

– Neću da glasam! Obojica su dobri neka idu dalje! Neću da glasam i ne možeš mi ništa! – rekla je Marija.

Međutim, pošto je rezultat bez Marijinog glasa bio 3:2 direktno je prošao Miloš, dok je Aleksandar morao ponovo da zapeva u baražu.

– Daj glas! – ponovo je insistirao Popović, a Marija je na naju popustila i glas dala kandidatu broj jedan, te je Saša morao da odluči.

– Znala sam da će biti isto, problemi počinju… Ja ne vidim poentu. Pusti ih obojicu – vikala je Marija.

Dok je Marija pričala Bosanac je ponovo izašao na scenu sa harmonikom i zasvirao Cecinu pesmu “Cvetaj zanovetak” dok su uz muziku zapevale sve članice žirija, a onda je Boske zasvirao i kolo, pa su svi u studiju skočili na noge i zaigrali.

Nakon sjajnog performansa, Popović je dao završnu reč i direktno u sledeći krug pustio Miloša Kovačevića, dok je Aleksandar Popović morao ponovo da se potrudi i zapeva u baražu.

You might also like