Gligorije Ničić i Filip Caković – (28. 10.)

i – (28. 10.)

Nakon nastupa, Saša je rekao da Gligorije nije trebao danas da se pojavi u emisiji, ali je objasnio da je jedan takmikčar odustao od snimanja samo dva sata pred početak emisije Zvezde Granda.

-Ovo je jedan slučaj koji nismo imali do sada, dva sata pre nego što je počelo snimanje emisije, kadidat iz Bosne, javio je da ne može da dođe i da je bolestan. To nije profesionalno, morao je ranije da nam javi. Jedan takmičar onda ne bi imao duelistu, mi smo gledali ko je iz Beograda i pozvali smo Grligorija sat vremena pred snimanje. Dečko je došao, a da nije imao matrice, on je na brzinu to sve uradio, svaka čast – rekao je Saša.

Odmah je i žiri dao svoj sud, pa je tako Filip prošao u naredni krug, dok će mladi Gligorije ponovo pevati u baražu.

Marija je na samom početku istakla da je Gligorije bio dobar tokom nastupa, a da FIlip nije pokazao ništa novo.

-S obzirom na to da je ovaj dečak ovako došao, sladak si, zanimljiv si, imaš neku lepu tinejdž energiju. Filip, okej, ali ništa više od toga – rekla je Marija.

Odmah je reč dobila Snežana, koja je priznala Filipu da ipak nije dobro pesvao numeru Predraga Živkovića Tozovca.

-Nije dobro pevao Tozovca, ali je prva pesma bila dobra zato si dobio glas. Broj jedan, simpatičan si, želim ti svu sreću u baražu.

Ceca je imala reči hvale za oba pevača, ali je istakla da Filip što pre treba da se potrudi da pokaže nešto novo.

-Broj jedan, svaka čast što si došao na snimanje, pred tobom je vreme, mlad si, čestitam. Filipa poznajem iz prošle sezone i imam utisak da neko treba malo da te protrese, da sve izbaciš iz sebe – zaključila je Ceca.

Ana i Bosanac su se saglasili da je Gligorije bio dobar u odnosu na vreme koje je imao da se spremi za emisiju.

You might also like