Dušan Vukadinović i Sanela Hasić – (11. 03.)

i – (11. 03.)

Nakon bure u javnosti koja je nastala zbog optužbi Dušana Vukadinovića da je Snežana Đurišić navodno tražila mito u „Zvezdama Granda“, mnogi su željno iščekivali da vide šta se zapravo desilo u njegovom poslednjem pojavljivanju u takmičenju kada je i ispao.

On se u trećem krugu našao u duelu sa Sanelom Hasić, takmičarkom iz tima Cece Ražnatović, ali je talentovana devojka bila ubedljivo bolja.

Sanela se inače predstavila se pesmama „Tvoj pogled“ i „Treba mi neko“, dok je Snežanin takmičar odabrao numere „Ti za ljubav nisi rođena“ i „I tebe sam sit kafano“, a žiri je presudio 6:3 u korist Hasićeve.

Marija Šerifović je prva dala svoj sud i pohvalila Sanelu da je bila odlična, dok je Dušanu poručila da nije bio dobar, sa čim su se složili i ostali članovi žirija.

– Sanela, top! Samo nastavi da radiš na tom pevanju, ti si vrh. Bravo, mačko– rekao je Aleksandar Milić Mili, dok je Dušana iskritikovao.

-Druže, ti meni zvučiš kao robot koji se pokvario. Ja ne znam da li si išta poslušao svoju mentorku, pošto nema šanse da bi Snežana pustila da neko tako kasapi pesmu. Imaš ti glas, sigurno ste radili, ali ništa nije usvojeno– obrazložio je svoje mišljenje Mili, a Viki Miljković se nadovezala kako je Cecina kandidatkinja razgalila.

– Svi mislimo uglavno isto. Sanela, ovo je tvoja godina, sve si bolja i bolja i bravo za izbor pesama, oduševila si me. Što se tiče Dušana svi mislimo isto, dali smo ti glas da bi išao u , više zbog mentorke jer znam koliko se trudi i radi sa vama, pa ti se potrudi i opravdaj njeno poverenje u baražu– rekla je Miljkovićeva.

Bosanac je još jednom naglasio da je Sanelin potencijal prepoznao još pre nekoliko godina kada se pojavila u ovom takmičenju, ali skrenuo joj je pažnju na dikciju i posavetovao kako treba da vežba i igranje na sceni a ne da bude „drvena Marija“, kao njena mentorka.

– Slušaj ti Bosanac, je l' to dikcijski pravilno „zabranit“? Treba mi titl da te razumem, treba nam prevodilac– odbrusila mu je Ceca.

I Ana Bekuta je istakla kako je Sanela bila odlična dok Dušana nije želela da komentariše jer, kako tvrdi, nije bilo dobro.

Na kraju oglasile su se mentorke, a Snežana je imala podugačak komentar na nastup njenog kandidata.

– Što se tiče Dušana, on i ja vodimo istu borbu, on želi da meni nametne svoje. Nemam ništa protiv ako si u pravu, očigledno je da nisi u pravu. Moraš da slušaš, imaš prelepu boju glasa, dobar si pevač, prelep momak, ne možeš ubacivati svoje mišljenje kako treba jer ne znaš. On ima svoje mišljenje kako šta treba da otpeva. On je potencijal i dobar je momak, i hoću i dalje da radim makar i na mišiće, ali moraš da slušaš. Prekinjem te, probudi se malo, energičnost i bori se u baražu iz sve snage ću najvijati za tebe– jasna je bila Đurišićka.

Ceca je pohvalila svoju takmičarku kako je poslušna i poželela joj još mnogo krugova u ovom takmičenju jer on to zaslužuje.

Podsetimo, bura se oko Snežaninog kandidata podigla nakon što je njegova majka javno optužila pevačicu i članicu žirija da joj je navodno tražila novac, a zatim iznela niz kontradiktornih informacija zbog kojih je Đurišićka presavila tabak.

Saša Popović javno je stao u odbranu žirija i istakao da je ovo samo jedan bezuspešan pokušaj da se naruši ugled i kredibilitet ovog takmičenja.

-Ne može ovo da baci mrlju na našu produkciju, moram da kažem da su ovo zaista laži. Prvo je majka rekla da mu je Snežana tražila pare, a onda je on rekao da mu je tražila pare. To ne može da bude istina nigde, nema teorije. On je poslao Snežani poruku nakon što je ispao gde je rekao da je on Genije sa velikim G za Mariju i Milija, onda je umešao sve u tu priču i Bekutu i Bosanca. Pazite, on može da kaže da je genije za njih. Stoji to da je talentovan pevač, bio je na audiciji u Podgodici i ja sam ga pustio. U prvom krugu je dobio pet glasova i odabrao je Cecu, ona ga je odbila i Snežana je prihvatila saradnju sa zadovoljstvom -rekao je Saša.

Popović je istakao da su svi članovi žirija koji su do sada sedeli u „Zvezdama Granda“ pošteni ljudi koji imaju svoje ime i prezime u ovom poslu.

-Svi koji su sedeli u žiriju i ovi sada, ali i pokojni Šaban, Zorica, Lukas i Jelena, svi su pošteni ljudi. Snežana je jedna situirana žena koja ima sve u životu, da li neko može da pomisli da bi ona mogla nešto ovako da uradi. Žena je u šoku, čuo sam se sa njom trenutno je u Italiji – izjavio je Popović.

You might also like