Anastasia Okolišan i Danijel Ajetović – (14. 01.)

i – (14. 01.)

Dva potpuno žanrovski različita pevača ukrstili su glasove, pa je tako Anastasia otpevala dve pop numere „Korake ti znam“ i „Kad bi bio blizu“, a Danijel se predstavio sa dva prava narodnjaka „Hanuma“ i „Bolje mi je“.

Oboje su se potrudili da daju sve od sebe, a kako su pesme odmicale, tako su pristizali glasovi žirija. Posebno lep trenutak dogodio se kada je Danijel pevao drugu pesmu, a koleginica mu se pridružila i zaigrala sa njim. Ovaj duel se zavšio tako što je mladi Danijel prošao dalje sa šest glasova, a Anastasia će svoju sreću okušati u baražu, obzirom da je dobila četiri glasa. Posebnu pažnju je privukla u Anastasina podrška koja je imala majice sa njenim imenom, a nisu zaostajali ni prijatelji i otac drugog takmičara koji su ga maksimalno bodrili iz bekstejdža.

-Danijele, odličan si pevač, doneo si lepu energiju, ima života u tebi, sve si nas pokrenuo i doneo nam osmehe na lice. Što se Anastasie tiče, ja mislim da si ti lutko rođena za ovu scenu – rekla je Ceca, dok Ana je imala jedno pitanje za takmičarku:

-Da li je to tvoja prava kosa ili perika? Marija i ja smo se kladile u večeru, vidim da je prava, tako da je Marija izgubila opkladu. Bila si bolja u prvoj pesmi koja je teža nego druga, Danijele, bio si odličan -poručila je Bekuta.

-Prva kandidatkinja je bila dobra, ali mislim da si mogla bolje, daleko ćeš dogurati sigurno, obzirom da ti je prava kosa. (Smeh) Što se Danijela tiče, dobro je to bilo, ali prva pesma je problem, to ti je kao da izvrćeš ruglu takvog pevača kao što je bio Šaban Bajramović. Dao sam ti glas zbog Đanijeve pesme – rekao je Bosanac.

Viki Miljković nije mogla da prećuti, pa je iskreno iznela nekoliko kritika na račun pevanja drugog kandidata.

-Meni uopšte nije bilo simpatično to što si ti karikirao, glas je dobio zbog druge pesme. Ja dobro poznajem opus Šabana Bajramovića, slušala sam ga nekoliko puta dok sam živela u Nišu, čak sam nekoliko puta nastupala sa negovim bendom. Ovo je zabranjeno da se ovako peva – rekla je Viki, a MIli je odmah stao u odbranu kandidata:

-Šaban je isto ovako pevao, imao je takav nači pevanja, kao da vojvođanski izgovara neke reči – rekao je Mili, a Viki je odmah odgovorila:

-Koliko je Šaban vojvođanin, tako je i on pevao tu pesmu – zaključila je Viki.

Na samom kraju Đorđe David je pokazao koliko nema sujete u sebi, pa je pohvalio Milijevog kandidata:

-Ovo što ti radiš, ti si gromčina. Evo ja ti kažem koji sam iz drugog sveta. Tako se radi kada hoćeš narod da podigneš na noge – poručio je Đorđe.

You might also like