Ana Marija Ilievska – Med i žaoka i Tažna ljubov srekna pesna – (24. 12.)

Ana – Med i žaoka i Tažna ljubov srekna pesna – (24. 12.)

Ona se žiriju i publici predstavila pesmom „Med i žaoka“ Jelene Tomašević, ali je njen nastup naglo prekinut.

-Šta je bilo? Šta se desilo? – pitao se žiri, ali je neko od njh odgovorio da je to taj tajming, aludirajući na nekoliko panika koji je dobila. Međutim, nakon izvođenja pesme „Tažna ljubov srekna pesna“ takmičarka je uspela da dobije jedan glas i to od Ane Bekute.

-Toliko te je trema pojela, hoćeš li moći da se predstaviš? Čemu tolika trema, odgovornost? – pitala je Sanja Kužet, ali je takmičarka rekla da ne zna. Međutim, njen otac otkrio je pozadinu svega.

–Ja sam najveći krivac za tremu. Prijavio sam je bez njenog znanja, a rekla je da ima tremu. Mislio sam da je sad vreme. Bilo je sve ok dok smo vežbali – rekao je njen otac sa suzama u očima.

Članovi žirija bili su i neverici zbog svega što se desilo, a Viki Miljković dodala je da je trema zaista bila glavni okidač takmičarkinog peha.

-Nadala sam se da će nešto da promeni, da će biti bolje. U drugoj pesmi je trema skroz savladala, mislim da joj treba još neka godina i to će biti to – rekla je, a Ceca Ražnatović dodala se vidi da devojčica nema iskustva, da je samlela trema, scena pojela, ali da je neosporno talentovana.

Međutim, Saša Popović nije se složio i ovu takmičarku uporedio sa prethodnim, tvrdeći da je Ana Marija veći potencijal od onog koji je prošao.

-Ni ova devojka, ni onaj dečko nisu za prolaz, ali ona bar ima karakter, ima drajf, ima nešto – rekao je Saša, a njegovu stranu poržao je i Aleksandar Milić Mili, što je naljutilo Cecu, budući da je Mili dao panik.

-Neko da panik, a onda drži ovde vakele. Ja bar nisam dala panik. Ti svoje odluke donosi sam, pusti nas da donosi svoje indivudalne odluke. Ovde je svako individua za sebe – poručila je ljutito Miliju, a Dragan Stojković Bosanac dodao:

-Ne znam da li mi treba da se svađamo ovde?!

Bosanac je istakao da je muzika zapravo melem za uši, ali i da svako od članova žirija ima različita poimanja užitka u muzici i indirektno pecnuo Milija da mu najvažnija zapadnjačka buka koju je usvojio u ocenjivanju kandidata.

-Mislim da ova devojka treba da vežba, ne treba da odustaje. Takođe, msilim da se tu krije neki vrag, nema treme, ovaj posao to ne trpi – zaključila je Marija Šerifović.

You might also like