Alen Skopljak – Piješ sine i Nema te, nema – (02. 01.)

– Piješ sine i Nema te, nema – (02. 01.)

-Deluje opuštenije, nema treme, izgleda da je vreme učinilo svoje – konstatovao je voditelj Voja Nedeljković, što su na kraju pokazali i glasovi.

Sedam „da“ stručnog žirija dobio je ovaj momak koji je 2019. godine učestvovao u takmičenju, a sad je otkrio i zbog čega je tada odustao.

–Bila je korona. Pojavile su se neke restrikcije, zabrane, pa sam morao da odustanem. Sad sam tu da ponovimo sve –objasnio je takmičar koji je u najdužoj sezoni „Zvezda Granda“ stigao do trećeg kruga.

Saša Popović je objasnio da je takmičar zbog nemogućnosti putovanja odustao od takmičenja i da je bio u timu Ane Bekute.

-I napredovao je jako – dodala je Ana, ali je takmičarov otac imao zamerku za ovogodišnje učešće njegovog sina.

Naime, budući da su svi članovi žirija njegovom Alenu dali glas, zanimalo ga je zašto Dragan Stojković Bosanac nije glasao.

-Šta je Bosno moja fina?! Šta je Neretvo moja? – rekao je razočarano Alenov tata, ali je Boske u poslednjem trenutku promenio odluku.

-Evo za Mostar- poručio je Boske, a Viki Miljković dodala da sad njegov glas ne važi.

Bosanac je istakao da nije hteo da glasa, jer nije hteo da kvari koncepciju žirija.

-Da ne troši struju- dodala je Ceca Ražnatović, a Popovića je najviše zanimalo da li stoji iza svog glasa, na šta je Boske odgovorio:

-Da, Nova godina je, častim!

Viki je smatrala da je zaslužio svih osam glasova i da može da bira mentora, a Alen je na kraju umesto Bosanca, kako su svi očekivali, odabrao Mariju Šerifović.

-Čekaj, pa šta je sad ovo? Mislio sam da će Bosanca, navalili ste na njega kao smrt na babu – konstatovao je Popović, pa uputao oca kog bi on odabrao za mentora.

-Mariju ili Milija sigurno – odgovorio je Alenov tata, na šta su svi u studiju prasnuli u smeh.

-Pa Bosanac čak nije ni bio u igri – zaključio je Popović, a Boske dodao da to pokazuje kako je celokupno takmičenje ne namešteno.

You might also like