Stefan Tomić i Dino Suljić – (25. 05.) – ČETVRTFINALE

i – (25. 05.) –

Iako važi za najstrožijeg člana žirija, Bosanac ume i teka kako i da pohvali kandidate, a ovog puta je imao najlepše reči za Stefana.

– Dva odlična kandidata, stavrno je bilo teško. Ja sam glasao za broj jedan jer sam čak iz Bosne čuo za tebe od nekih poznatih kompozitora zabavne muzike da im vrlo inetersantan i to podržavam. U pitanju je Armin Šahović pravio je hitove i za Anu Bekutu, vrlo je zainteresovan- otkrio je Boske.

Kod Milija je presudila greška koju je Tomić napravio tokom pevanja.

– Stefan je ponovo delovao sveže i to je ono kako bi stalno trebalo da bude, a Dino fanatastičan. Ja sam samo prelomio zbog toga što je Stefan imao grešku u akapeli- objasnio je kompozitor, a Viki je otkrila Stefanovu slabost.

– Obojica odlični. Stefanova slaba tačka je gde te je Dino nadjačao– rekla je Miljkovićeva.

Marija je, takođe, imala reči hvale za obojicu dok je Dina posavetovala da ne viče mnogo i misli o interpretaciji, na šta je on odgovorio da ga je ponela emocija.

Na teškim mukama bila je i Snežana Đurišić.

– Bog kako hoće. Ja sam pritisnula taster dva upalila su se oba. Ovo je veliko iskušenje, prednost dvojci zbog preciznosti- obrazložila je pevačica.

Ceca nije krila koliko je srećna što je Dino prošao dalje, dok Bekuta nije brinula sa svog kandidata na koga je ponosna.

You might also like