Sidik Šabanović i Elsan Pilica – (04. 05.)

i – (04. 05.)

Saša Popović prepustio je reč članovima žirija pre konačne odluke o direktnom prolasku jednog od kandidata.

– Sidik, prva pesma nije bilo baš najbolja u strofi i refrenu, u drugoj si briljirao. Elsane, nemam neke zamerke za prvu pesmu, rekao sam ti i pre emisije i sada da Sinana odlično radiš, ali kada pevaš neku drugu pesmu kada si u tonalitetu u tebi proradi Sinan koji treba da radi samo kada pevaš njegovu pesmu– objasnio je Keba.

Uprkos maksimalnom broju glasova, Marija nije bila preterano oduševljena njihovim interpretacijama.

– Bilo je podjednako grešaka kod obojice. Prve pesme mi se nisu dopale, to vama ne leži preterano stilski. Dala sam prednost Pilici jer mi se dopalo kako si se izborio sa pogrešnom intonacijom u akapeli, jer je ovo 5:5 kao kuća – istakla je Šerifovićeva.

Ana Bekuta se složila sa Marijom i dodala da su u drugim pesmama bili bolji,posebno Sidik koji je po njenom mišljenu bio bolji i u akapeli, dok je za Đorđa Davida Pilica pokazo borbenost u akapeli koja je predusila za njegov glas.

– Sidik ja stojim iza toga da si teška artiljerija, Elsane takođe si fantastičan i obožavam to što ti radiš, ali u pravu je Keba kao da guraš Sinana,a li nemaš potrebe za tim– rekao je Mili koji je pohvalio oba kandidata, dok je kod Snežane presudio jedan detalj.

– Šabanoviću bravo za baražnu pesmu koju si muški odradio i zato prednost, ništa ne bih mogla da zamerim kandidatu broj dva– dodala je Đurišićka.

Na kraju, Saša Popović doeno je svoju odluku koju je bez premišljanja saopštio:

– Obojica ste bili ravnopravni, ali ako gledam ovih prvih deset emisija ubedljviji do sada mi je bio Sidik koga puštam direktno, Elsan ide u – presudio je Popović.

You might also like