Omar Džeferovski i Janko Jankov – (06. 01.)

i – (06. 01.)

Rezultat od 6:6 bio je dovoljan za Sašu Popovića da kandidate natera da ponovo zapevaju uživo, ali bez matrice.

Na kraju akapela izvođenja žiri je presudio 4:2 u korist Bugarina Janka, a Marija Šerifović nije mogla a da ne prokomentariše ovaj fantastičan duel, ali i uputi jednu kritiku.

-Ne mogu da kažem da je odlučio , zaista mi je bilo svejedno jer obojica treba da idu dalje. Drugi kandidat je sašio drugu pesmu, a kandidat broj jedan je jako talentovan, sve je lepo, ali postoji jedna stvar koja mi se ne sviđa. Svađa se dok peva – rekla je Marija i pitala ga da li je nekad voleo.

-Muzika služi da nas rasplače, nije sve puka tehnika i da sve bude tačno. Pristajem i na mali falš ali me naježi – dodala je.

Aleksandar Milić Mili je glasao za oba takmičara i smatrao da su fantastični, ali mu se večerašnji nastupi nisu svideli.

-Ovo je prvi put da sam čuo da pevaš na stranom jeziku, mislim na srpski jezik. Svaki put je do sada pevao razumljivo, a sada je to delovalo tebi strano– rekao je Mili Janku i posavetovao ga da u buduće peva na maternjem, bugarskom jeziku.

-Ja njega najviše volim u izvođenju Šabanovih pesama, tu se ne čuje da si iz druge države. Ovo ti je bio eksperiment, a u akapeli si nas naježio – konstatovala je Ceca Ražnatović.

Viki Miljković je pohvalila oba kandidata, tvrdeći da sjajno pevaju, ali joj se Jankov repertoar večeras nije dopao.

-Ja sam se naježila kad je pevao akapela. Tu se videla sva lepota njegovog glasa. I dalje me fascinira kako peva našu muziku – dodala je Ana Bekuta.

Dragan Stojković Bosanac uputio je kritiku kolegama iz žirija da su mnogo rekli, a u suštini ništa konkretno.

–Janko treba da se drži svoje muzike, jer ne može stalno Šabana da peva. Pokazao si u akapeli kakav si vokal, raskoš i svega onoga što ti poseduješ – rekao je Boske, a Popović dodao da takmičar ništa nije razumeo.

You might also like