Nikola Petračković i Haris Skarep – (06. 01.)

i – (06. 01.)

Ipak, ovog puta prednost je dobio Hairs, osvojivši svih šest glasova, dok se Petračković izborio za tri tastera.

-Bravo, bravo, bravo!-povikala je Ceca i izgrlila svog kandidata.

Prvi je reč dobio Bosanac koji je obojici dao glas zbog čega se i sam našalio.

-Evo ja glasao, sve vreme sam gledao u Đorđa i kada sam video da je on dao dva glasa, onda sam i ja i sad sam miran. Nikola prvu pesmu si sašio, da nema dalje. Što se Skarepa tiče, meni se svidela druga pesma „Kap po kap“- rekao je Stojković, dok je Ana Bekuta iznela nekoliko kritika.

-Nikola bio si bolji u prošlom krugu, mnogo bolji. Bez koncentracije, nije dobra melodija u strofi. Tonski nije bilo dobro, nekako nezainteresovano sa tvoje strane, a ne znam razlog za to. Takmičiš se momče!- poručila je Ana Bekuta, nakon čega je Milijev kandidat objasnio da je prehlađen.

-Harise, šta će tebi ovi rok?! Zašto? Nemoj ti drugačije, ti si se ovde pokazao i dokazao kao odličan narodnjak. Sad praviš neki zaokret koji ti ne ide na ruku, mislim da treba da ostaneš kod narodnjaka-dodala je Ana.

Ipak, i Marija Šerifović primetila je isto što i Bekuta te je pokušala da „protrese“ takmičara, a sve u cilju da u narednom krugu bude još bolji.

-Pitanje za Harisa, da li si sam birao pesme? Nemam ja problem da se menja žanr dok je to dobro, u prvoj si bio visok i drao se, visok i drao se. Na svom terenu si zakazao, a ovamo si bio dobar. Vodi računa šta radiš. Što se Nikole tiče, ja moram da budem iskrena. Ti kada izađeš na ovu scenu meni izgledaš kao da si izašao da baciš đubre i otpevaš nešto usput. Majke mi. Da li se tebi ne takmiči, koja ti je ovo sezona? Nekako si nezainteresovan, nemoj to sebi da radiš. Ili se saberi i vidi šta ćeš sa sobom, svojim bićem, svojim predstavljanjem i vokalom- oštra je bila Šerifovićeva.

Saglasna sa Marijinim mišljenjem, ali i stavom ostalih kolega bila je i Sneža Đurišić, a Đorđe David nije krio oduševljenje Cecinim kandidatom.

Kako je i sama Viki Miljković priznala, za divno čudo, ovoga puta se apsolutno usaglasila sa mišljenjem kolega iz žirija.

-Nikola drag si mi i uvaži sve što su ti rekli- rekla je Violeta, a Bekuta je odmah prekinula.

-Kaži ti Viki ko koga mrzi ovde u žiriju? Ko se ne podnosi, ako je mržnja gruba reč?

-To ćemo ti i ja uz kaficu, nemoj javno, nije lepo- poručila joj je Viki sa osmehom.

You might also like