Milica Kostadinović i Nađa Mujezinović – (24. 02.)

i – (24. 02.)

Saša Popović je dao reč prvo Violeti, zbog čega se Marija našalila na njen račun i poručila joj da iskoristi priliku i kaže sve što joj je na duši.

-Ja sam najpametnija i inače zakucam na kraju da poentiram. Nađa, bila si jako dobra i drago mi je da ideš direktno dalje, zaslužila si. Sve u svemu odličan utisak i bila si daleko dominantnija. Milice, izgledaš fantastično, ali tvoje pevanje večeras nije bilo dobro. Je l' radiš sa nekim na pevanju?- zanimalo je Viki, a takmičarka je otkrila da osim sa Bosancem radi i sa Milošem Markovićem.

-Šta radite bre? Je l' se gledate, družite, pijete kafu?- dobacila je Marija tvrdeći da Milicino pevanje generalno nije dobro.

-Pa dobro treba vremena da se isprave neke svari, ali mislim da si ti neko ko može da bude jako komercijalan i da od tebe može da bude dobar posao- poručila je Violeta i istakla da joj numera grupe Đavolice „Piće za mladiće“ nije poznata, kao i da to nije dobar izbor za Milicu.

Kao i uvek, Marija Šerifović bila je surovo iskrena prema Kostadinovićevoj.

-Nađa je pevala dobro, ali i dalje ne možeš sebe da obuzdaš. Kad treba da uđeš u svoj pik tačan ton prebaciš i visoka si, a to je žar. Svakako si bila bolja, ali povedi računa o tim svarima jer nema potrebe da se tebi to dešava. Za Milicu, mogu da kažem, da ti ne znaš da pevaš, a mogu da kažem i da osobe sa tvojim znanjem nažalost ili na tvoju sreću u ovom trenutku, na ovoj planeti i na ovom Balkanu rade, zovu se našim koleginicama i jako su upešne. Vidim da se trudiš i da ti je stalo, ali bilo bi lepo da propevaš, a ne da dolaziš iz kruga u krug i da mi više ne znamo šta da ti kažemo- istakla je Mara.

Ipak, Saša Popović je tvrdio da ovi glasovi ne znače da Milica jednog dana neće biti velika zvezda, a sa tim se usaglasila i sama takmčarka koja je komentarom iznenadila sve u studiju.

-Biću, to je sigurno, da li ovde ili negde drugde, biću, to je sto posto, sigurno!- poručila je Milica, a njen stav pohvalio je i kreativni direktor.

-Meni se dopada ta njena sigurnost i samopouzdanje- dodao je Saša Popović.

-Želja ne zna šta je nemoguće i to jeste njena najveća vrlina, a ovo je takmičenje gde mi moramo da ocenimo pevanje. Možda će ona snimiti posle hit, ali mi smo žiri koji žirira i ocenjuje pevanje- dobacila je Marija.

Ipak, Saša Popović istakao je da ovo nije prvi slučaj da takmičari pokupe negativne komentare, a kasnije postanu velike zvezde.

–Sećam se one sezone kada ste iskasapili Teu Tairović i evo je danas peva- poručio je Sale.

Nakon konstruktivne rasprave, ostatak čuvene osmorke takođe je dao svoj sud o nastupu Milice Kostadinovć.

-Nađa prva pesma je bila maestralna, iznela si strava emociju i tonove, ali druga numera nije za tebe. Izabrala si od Brene najgoru moguću pesmu, mislim najgoru za tebe jer to nije zahtevna pesma i pesma koja tebi leži- rekao je Mili.

Ivana Peters je istakla da je ovog puta saglasna sa Marijom, kao i da poštuje samopouzdanje koje Milica ima, ali da treba da se trudi i radi na svom glasu.

-Lepo je kada imaš cilj, ali moraš da budeš skeomna nekada i da saslušaš savete. Miloša treba da slušaš, naravno i mentora Bosanca. Pevanje je bilo falš, a ona to možda ne čuje- savetovala je Ivana Peters koja večeras menja Cecu Ražnatović.

-Daleko od toga da ja nisam skromna i da idem samo na samopouzdanje, ali ja jednostavno znam da mogu jer imam samo osamnaest godina- odgovorila je Kostadinovićeva.

Želju i upornost takmičarke nahvalila je i Snežana Đurišić, ističući da pevanje mora da bude na prvom mestu.

-Da li je teže ispraviti ono što je falinka kod Nađe, kada je udari emocija ili odraditi sa Milicom ono što sam uradio ssa Šaulom kad je došla do polufinala? Ja tvrdim da je lakše uraditi to sa Milicom- jasan je bio Đorđe David, a Saša Popović je dao objašenjenje sa kojim se cela osmorka usaglasila.

-Ovo je kompleksno takmičenje. Može da se desi sledeće, na primer, jedna takmičarka peva jako lepo i dobije pesmu koja ne prođe, a druga peva slabije, ali dobije hit pesmu i odjednom postane zvezda. Naravno, to je samo primer, to niko od nas ne zna- istakao je Popović.

Na samo kraju reč je dao i Milicin mentor Dragan Stojković Bosanac.

-Nije problem ovo što Saša priča ko će biti zvezda, zvezda će postati sticajem okolnosti, srećom i pesmom, ali jadi nastanu kada izađeš tu pesmu da pevaš uživo. O tome pričamo ovde. Milici sam ja preporučio da radi sa Milošem. Najgora stvar je kada oni počnu da te savetuju, a ne kažu u čemu je glavni fazon, a to je kako da čisto pevaš. Važna su dva čista tona, a treći ne moraš ni pevati ako bude falš. Oni na tebi pokazuju silu- iskomentarisao je Boske.

Ipak, Sašu Popovića je zanimalo od kad se Milica Kostadinović bavi pevanjem, a odgovor ga je bukvalno šokirao.

-Od četrnaeste godine pevam tezge- otkrila je takmičarka, a sve je zanimalo kako su joj roditelji to dopustili.

-Prvi put kad su otišli sa mnom u kafanu na svirku i videli kako se ja ponašam tamo, oni više nisu imali ništa sa tim. Publika je oduševljena sa mnom (smeh)- objasnila je Milica zbog čega se Sale našalio:

-Znači Marija ti nikad neće doći na nastup!

You might also like