Julija Petrović i Aleksandra Ivanov – (25. 05.) – ČETVRTFINALE

i – (25. 05.) –

Duel se završio nerešenim rezultatom, pa je i nakon akapela pevanja bilo 3 prema 3 i na kraju je Saša Popović morao da presudi ko ide u .

-Sada ću otvireno da kažem, Julija me malo pridavila drugom pesmom. Prva pesma maestralna, očekivala sam da me druga pesma podigne, a ona me je smorila. Aleksandra je bila lepršavija – rekla je Ana Bekuta.

Snežana Đurišić je priznala da je Julija u akapela pevanju bila bolja, ali je sve drugo kako je rekla imala Aleksandra, pa je zbog toga glasala za nju.

-Meni je Julija sve vreme bila dobra, nemam zamerki, jedino mi je smetala druga pesma koju ne znam, ali si i to dobro pevala. Aleksandra fenomenalno, ovo sa Severinom, zablistala si. Teška je odluka, sve je teže i teže – istakla je Ceca, a odmah se nadovezao Bosanac:

-Ja se sa Đoletom neću viđati više van Granda, na njega prelaze trileri od mene. U prvoj pesmi je Julija pokazala toliko trilera, to je vrlo dobro, ali nije stilski. Aleksandra mi je bila zanimljivija, lepršavija, držala je pažnju, prezadovoljan sam. Moram da priznam da mi je sve dosadno osim mojih kandidata – rekao je kroz šalu.

Čini se da je Aleksandra Ivanov ostavila poseban utisak na Milija još u prošlom krugu, pa je i sada ponovio da je ona veliki potencijal.

-Aleksandra je u prošlom krugu pogrešila, pa je plakala, ali je ostavila jednu snažnu emociju. Sada se isto desilo samo bez grešaka. Ti ostavljaš emotini pečat u svojim nastupima, ne gledam samo pevanje nego sve, ti nudiš mnogo.

Đorđe je kao mentor istakao da je ponosan na Juliju koja je kako je rekao pevao odlično, dok je Marija rekla Aleksandri da je ona pevačica kojoj veruje dok peva i dodala da je to jedan od najvažnijih faktora za nekoga ko želi da se bavi muzikom.

Na samom kraju Saša je presudio da Aleksandra prođe direktno dalje, dok će Julija ponovo nastupiti u baražu.

You might also like