Julija Petrović i Adela Smajlović – (04. 05.)

i – (04. 05.)

Iako su obe takmičarke briljirale, nijanse su presudile u korist Adele koja je pokazala napredak u ovom krugu.

– Devojke su pevale jako dobro težak program. Ovde je možda i stvar ukusa. Đole preterao si, reko si nam šta si uradio, ali se Julija hrabro izborila. Stilski slađe peva Adela, ali to je stvar ličnog ukusa, pitomije mi je zvučalo– dala je svoj sud Marija, dok je Mili glasao na osnovu akapele s obzirom na njihovu pevačku ujednačenost.

Viki se složila da ne bi pogrešila da je dala glas bilo kojoj od devojaka, ali da je mislila da će i kod akapele rezultat biti izjednačen.

Bosanac je ovog puta uputio poseban kompliment Adeli.

– Meni su bile jako dobre obe, ali sam odlučio da glasam za Adelu zbog jedne predivne stvari, a to je tvoj falset, to je muzikantski– rekao je Stojković, a pohvalama se pridružila i Ana Bekuta.

– Julija prva pesma ti je sela, ali je druga preterano agresivna za moj ukus, ali i dalje si odlična pevačica samo si pokušala nešto više. Međutim kod Adele mi se dopala neka fina mekoća kojom nas kupuje i koliko god da sam protiv muških pesama, demantovala si me i izvela na način koji ja volim- obrazložila je Bekuta.

Keba je prokomentarisao kako su Ana Bekuta i Bosanac kao „lanac“ što je nasmejalo Viki kojoj je bilo drago da nisu uvek ona i njena kuma Ceca povezane kao tabor, a zatim je prešao na komentarisanje kandidatkinja.

– Julija, prva pesma perfektno i svidela mi se agresija u drugoj. Adela prenela si ekspresiju i volim kako pevaš i prenosiš i umeš i znaš, ali bilo je tonskih nestabilnosti- istakao je Kojić.

Završnu reč imali su mentori koji su bili ponosni na svoje kandidate.

– Ja sam presrećan sa tobom, ne znam šta više da radim. Prvu pesmu niko nikad otpevao bolje nije, mi smo poštovali tajming u odnosu na drugog kandiata koji je bio kraći. Nikad niko nije otpevao to kao ti i Milena je agresivno otpevala– objasnio je Đole, dok je Sneža dodala da je srećna zato što je njena kandidatkinja napokon prevazišla ono što joj je do sada stvaralo problem da pokaže svoj maksimum.

You might also like