Enis Todić i Stefan Tomić – (27. 04.)

i – (27. 04.)

– Enise, ti standardno to dobro izvodiš sve je utegnuto, upeglano, možda bih volela da izađeš iz tog okvira i nešto novo da nam pokažeš jer znam da to možeš– počela je Viki što je izrevoltiralo Cecu.

– Hoće kumo, sledeći put će operu da peva. Ajde molim te nemoj ti– odbrusila joj je Ražnatovićka, dok se Viki branila kako zna da on može da peva i urbane narodnjake što bi volela da čuje, dok je Stefana pohvalila za energiju, a zamerila mu komplikovan repertoar sa čim se nije složila njegova mentorka Ana Bekuta.

Mili je istakao da obojica imaju neverovatnu harizmu, što je njega kupilo, dok je kod Snežane presudila nijansa da podrži Stefana.

– Dobro su oni pevali, možda me je malkice iznenadio Enis. Jedan krug u kome nisam ništa senzacionalno novo čila, ali bilo je lepo za glasove– dodala je Marija.

U svom stilu Bosanac je istakao kako je Stefan bio bolji, ali da su generalno obojica bili dosadni.

Nakon komentara žirija, Popović je rekao kako ne može da odluči i da će uslediti još jedan što se nije dopalo žiriju, međutim nakon natpevavanja Stefan je dobio glas više i prošao direktno.

– Na strani kandidata sam, ovo nije fer jer su spremili jednu pesmu za baraž. Očajno ste otpevali ove druge pesme, ali ja to zanemarujem. Donela sam sud na osnovu boljeg pevanja i završimo maltretiranje momaka– zaključila je Marija.

Na kraju Popović je objasnio kako su ušli u tešku fazu takmičenja kada su svi dobri i gde nijanse odlučuju.

You might also like