Enis Todić i Lazar Živanović – (27. 01.)

i – (27. 01.)

Nakon akapela izvođenja, Enis je prošao dalje sa četiri glasa, dok je Lazar dobio četiri glasa i boriće se u baražu, a nakon toga usledila je pravi sukob mišljenja između žirija.

–Ja ne znam za koga bih se opredelila jer su obojica bili odlični. Ja vam čestitam, dala sam glas dvojici jer mi je potpuno bilo sve jedno, stvarno ste obojica dobri – rekla je Snežana Đurišić, a Ceca je odmah dodala:

–Ali nije sve jedno – na šta će Sneža:

–Pa meni jeste jer ja ne znam za koga bih se pre opredelila. Kad zatvorim oči i slušam, obojica dobro pevaju. Naravno uz uvažavanja onoga što je Bosanac rekao za kandidata broj jedan – a zatim je Đorđe David komentarisao:

-Kandidat broj jedan, slažem se sa Bosancem za vokale, ali odličan si. Kandidat broj dva, za prvu pesmu kapa dole. Ali u prvoj pesmi si uradio nešto fenomenalno. Sve ti je bilo otvoreno, a onda dođe druga pesma koja je aranžmanski, ovo što je Bosanac rekao i što Marija kaže, to je aranžman koji puca i ubija. Pomislio sam sad će da odlepi, to je to, a ti se vratiš na ona fabrička podešavanja.

Nakon što je Viki Miljković iznela svoje mišljenje, nastala je prava pometnja.

-Lazare prva pesma od Tonija Cetinskog, odlična. Tako lepa emocija, baš si me oduševio i vidi se tvoj napredak. O drugoj se polemisalo ovde, pa ja ne bih ništa da dodajem. Dobili ste obojica glas, a u preglasavanju mi je svakako Enis bio bolji. I u baražu i kad bi vagali obe pesme – pričala je Viki, a Popović se ubacio:

–Da je kandidat broj dva Cecin, ti bi glasala za broj dva, ja ti to tvrdim – rekao je Saša, a zatim mu je Viki kratko odgovorila:

-Ne, nije tačno – rekla je, a Popović je potvrdio:

-Ma, milion posto.

-Ajde kad bi se ti odlučivao od njih dvojice, ko bi tebi bio bolji? – pitala je Viki njega, nakon čega se Ceca prva ubacila:

-Marijin, i svi gledaoci to vide sada. Pet miliona ljudi vidi, da je on pretužan – rekla je Ceca, a onda joj je Popović odbrusio:

-Gospođo Ražnatović, da li ste vi možda Saša Popović pa odgovarate za mene?

-A što ti onda odgovaraš kad ti ona daje negaciju u odgovoru, ti sad bolje znaš šta je u njenoj glavi nego ona? – odgovorila je Ceca, na šta će Popović:

–Zato što je ona Ceca dva. Hoćeš da se prezivaš Ražnatovic ili Veličković, u ovom šou ti si Ceca dva.

-Ne, ja se prezivam tako kako se prezvam i imam svoje mišljenje i svoj stav. i Takva sam bila i dok Ceca nije bila u ovom šouu – žustro je rekla Viki.

Nakon toga reč je dobio Mili, te je i on provocirao Viki i Cecu isticanjem da se potpuno slaže sa Popovićem.

– Ja moram da čestitam Viki jedan jubilej, ovo je već sto deseta emisija za redom da ona glasa za Cecine kandidate i to je jedan lep rezultat. To treba proslaviti jednim šampanjcem – rekao je Mili, a Viki je odgovorila:

-Ti si ljubomoran što su njeni kandidati dobri.

You might also like